MONIKA BEŇOVÁ OSTRO! O Hamranovi, Hríbovi a N-ku!
05 | 11 | 2023 I Gabriela Fedičová

Europoslankyňa Monika Beňová (SMER - SSD) poriadne naložila Štefanovi Hríbovi, ale aj bývalému Policajnému prezidentovi SR Štefanovi Hamranovi a suchá nitka neostala ani na Denníku N.

Názor europoslankyne Moniky Beňovej (SMER - SSD) preberáme v plnom znení

O Štefanovi Hríbovi je verejne známe, že “holduje” alkoholu, nevhodne sa správa k ženám, porušil covidove predpisy v jeho kaviarni a po voľbách mal údajne chcieť odísť zo Slovenska, lebo pravicove strany nevyhrali.

O Štefanovi Hamranovi je známe, že sa rád predvádzal(ešte chvíľu sa bude) pred médiami. Inak ale prehliadal porušovanie zákonov zo strany jeho vyvolených, klamal alebo minimálne zavádzal vo viacerých prípadoch. Absolútne neprimeraným sposobom zneužíval na TK fotografie zavraždených osob JK a MK. Funkciu prezidenta PZ zneužíval politicky a bol súčasťou systému porušovania pravidiel právneho štátu v Slovenskej republike. Odmietol nastúpiť na miesto prevelenia po skončení vo funkcii prezidenta PZ. A teraz je “smutný”, lebo bude mať nižší výsluhový dochodok.

"Tak TÍTO dvaja Števovia dnes debatujú o morálke. Na denniku N. Ktorý viedol od svojho vzniku nenávistnú a neobjektívnu mediálnu kamoaň proti SMER - SSD a ďalším “neobľúbeným” politikom, stranám a hnutiam, médiam, podnikateľským subjektom a pod.a jeho “elitní” redaktori a komentátori sa o voličoch iných strán ako nimi preferovanými vyjadrovali spôsobom, ktorý je absolútne v rozpore s demokratickými princípmi v kontexte slobody slova či vyjadrovania názorov," dodáva v závere príspevku Monika Beňová.

TRUBAN Z PS sa chytil na lep ako malý chlapec! Bráni sa útokom!
Progresívne Slovensko (PS) chce iniciovať mimoriadnu schôdzu Národnej rady (NR) SR na odvolanie Matúša Šutaja Eštoka (Hlas-SD) z pozície ministra vnútra. Avizoval to poslanec z PS Michal Truban v nedeľnej diskusnej relácii TV Markíza Na telo.... Čítať ďalej
05 | 11 | 2023 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik