Kiska podpísal petíciu za Korčoka. Heredoš podpis vysvetlil
07 | 11 | 2023 I Eka Balašková

Andrej Kiska ešte stále verí vo svoj prezidentský výtlak. Na Facebooku sa totiž pochválil svojou podporou prezidentskej kandidatúre Ivana Korčoka, čo zaujalo aj aktivistu Mira Heredoša. Ten si myslí, že Kiska má na svoju podporu vážny dôvod. A slušné Slovensko ním asi nebude...

Podpis pod petíciu

„Za slušné Slovensko, ktoré obstojí ako rovnocenný hráč nielen v Európe. Boj o prezidenta, za ktorého sa ako národ nebudeme musieť hanbiť, ktorý ukázal, aké hodnoty si cení a nebude stáť na strane vládnej mafie. Držme si palce,“okomentoval na Facebooku Andrej Kiska sken petičného hárku, ktorým podpísal návrh za kandidáta Ivana Korčoka na funkciu prezidenta SR pre voľby, ktoré sa budú konať v roku 2024.

&set=a.400262078131998

Útočník z vlaku smeruje do preventívnej väzby
Útočník, ktorý mal v stredu (1. 11.) vo vlaku z Košíc do Žiliny pobodať 22-ročnú ženu, smeruje do preventívnej väzby. Rozhodol o tom v nedeľu popoludní sudca Mestského súdu v Košiciach. Pre médiá to potvrdil obhajca obvineného Mateja, ktorý čelí... Čítať ďalej
05 | 11 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Na nedeľné pobavenie

Aktivistu Mira Heredoša pobavil ani nie tak podpis exprezidenta, ako skôr to jeho pokračovanie boja za slušné Slovensko.

Facebook / Andrej Kiska

„Neprávoplatne odsúdený prezident (prvý v histórii od roku 1993) zoberie do úst "slušné Slovensko" a do ruky pero a podpíše Korčokovi kandidatúru. A potom to zavesí ako strašnú podporu. Priatelia, až mám na jazyku, že to kde padol tento človek; a tiež, či mu nepodpísal iba preto, aby potom u neho toto "Za slušné Slovensko" žobralo o amnestiu. Inak mi to s Andrejom ani nevychádza, bude sa zrejme žobrať,“ uvažuje Heredoš na Telegrame.

Len si tak pripomeňme...

Hnutie Za slušné Slovensko rozbehlo svoje aktivity po tom, čo bol vo Veľkej Mači 21. februára 2018 zavraždený novinár Ján Kuciak a jeho snúbenica Martina Kušnírová. Ich telá polícia našla v nedeľu, 25. 2. 2018. Andrej Kiska, vtedajší prezident ešte pár dní po tom, ako sa svet dozvedel o tejto ohavnej vražde pokojne zotrval na lyžovačke a vyhlásenie k situácii vydal až 4. marca 2018.

Politológ: PREZIDENTKA REPUBLIKY NIE JE CISÁR PÁN
Bolo by oveľa užitočnejšie, keby namiesto záplavy vášní a silných demagogických slov, ktoré budeme opať počuť v parlamente, zazneli radšej výzvy na serióznu odbornú diskusiu o uvedených problémoch. Možno by sme sa z nej dozvedeli nielen to, aké sú... Čítať ďalej
05 | 11 | 2023 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!