Škandál?! Šéf spravodajstva TV Joj s mafiánmi Zemanom a Petrovom
04 | 11 | 2023 I Ivan Mihale

"Priatelia,  počujete to kvičanie našich médií, keď bránia tzv. „Čurillovcov“? Pýta sa generál v. v. Ing. Ivan Ševčík (SNS) na sociálnej sieti a pridáva fotografiu, ktorá len odzrkadľuje prehnitosť médií takzvaného "hlavného prúdu"

Vo svojom statuse píše ako sa bývalý mainstream nevzrušuje nad tým, že páchali trestnú činnosť, veď to páchali proti zlým opozičným politikom. "Veď to sa nielenže môže, ale dokonca musí. V každom článku, v každej diskusnej relácii sa pranieruje nový minister, že čo si to dovolil proti tým slušným a hlavne naším policajtom."

"Aj v TV JOJ sa diskusie vedú v duchu obrany týchto našich chlapcov, čestných, poctivých a profesionálnych policajtov, bojovníkov proti korupcii. A už vieme prečo. Už je to na svete. Už vieme prečo táto super telka a hlavne pani Dibákova bránia rite „Čurillovcom“. Na foto zľava Zeman alias Zemák, uprostred riaditeľ spravodajstva TV JOJ Rolo Kubina, napravo Peter Petrov alias Tiger. " Zverejnil fotografiu generál Ševčík.

Zdroj: Telegram generál Ševčík

Pekná fotka!

"Dúfam, že všetky tie naše denníčky a média ju preberú a zverejnia túto fotku. Môžu. Nech verejnosť vie. Včera sa snažili niektorí  poslanci dostať pod kožu Braňa Zuriana a rýpať sa v jeho súkromnom živote. 

Táto foto nie je súkromie.Toto je celospoločensky problém." Uzavrel svoj status.

Juraj Rizman odkazuje: Pravda zvíťazí!
Juraj Rizman, partner prezidentky Zuzany Čaputovej sa rozhodol zabojovať a na sociálnej sieti zostavil akýsi rebrík konšpirácií, na ktoré odpovedá akousi realitou. Juraj Rizman zverejnil 5 najbizardnejších konšpirácií z uplynulých 5 dní: 1)... Čítať ďalej
22 | 10 | 2023 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik