Juraj Rizman prežil ťažké obdobie. Museli ho aj operovať
04 | 11 | 2023 I Mária Sliacka

Juraj Rizman sa nedávno na pozvanie Oleny Zelenskej zúčastnil samitu v Kyjeve. Zatiaľ čo bežní ľudia riešili v tom čase otázku, ako vôbec prežiť náročné časy bez dostatku potrebných finančných prostriedkov, prvé dámy a prví páni na samite „dôležito“ z diaľky  diskutovali  o vplyve vojny na duševné zdravie človeka. Duševné zdravie, ako vieme, ide často ako ruka v ruke s tým fyzickým. Zdá sa však, že samit na prvého pána Slovenska až také liečivé účinky nemal.

Zuzanku si nevie vynachváliť   

Zuzana Čaputová je našou prezidentkou už 4 roky. Rozhodla sa ďalej nekandidovať, čo s veľkou radosťou uvítala väčšina slovenskej verejnosti. Samozrejme, najmä medzi progresívcami má prezidentka ešte stále mnoho  podporovateľov. Veď vlastne kandidovala v ich mene. Jej partner Juraj Rizman je na svoju Zuzanku veľmi hrdý. Na Instagrame uvádza, že je našou najlepšou kandidátkou a mala by znovu kandidovať. Ale jej rozhodnutie neurobiť tak  rešpektuje.

Čaputová nie je stroj ani sociopat!

Rizman ďalej konštatuje, že Zuzana Čaputová sa vždy prejavila zodpovedne a ľudsky, nie ako stroj či po moci bažiaci sociopat, a preto si ju veľmi váži a stále ju bude podporovať.

Zdravotné problémy Juraja Rizmana. Vyšetrenie nedopadlo dobre  

Na Instagrame sa prezidentkin partner zveril, že nedávno absolvoval kontrolu, ktorá mu pravdepodobne zachránila život. "Lekárka špecialistka usúdila, že by nebolo zlé urobiť preventívne/kontrolne kolonoskopiu. Išiel som a... našli," prezradil.

Nález v hrubom čreve

Po náleze v hrubom čreve ho čakala diagnostika, konzultácie a napokon operácia. Rizmanovi však odpadol kameň zo srdca, lebo histológia potvrdila, že nádor nebol zhubný.  

Prekazené plány

Veru, človek mieni a Pán Boh zmení, vraví sa. "Pred dvoma rokmi som si dal záväzok urobiť niečo pre svoje zdravie. Mal som 45 a vedel som, že buď teraz alebo nikdy. Rotoped a bicykel mi prišli ako najschodnejšia cesta. Vydržal som celý rok. Ten prvý som ukončil s najazdenými 3650 kilometrami.Dnes uzatváram druhý rok tejto kondičnej výzvy. Pôvodný plán bol, že masívne pridám. Ale človek mieni a... veď to poznáte. Práca, rodina, prekvapivá operácia. Mal som nakoniec čo robiť, aby som vôbec dal ten základ. Aj v druhom roku som teda za 365 dní odjazdil 3650 kilometrov. A do ďalšieho roku vstupujem... S veľkým odhodlaním pokračovať, ale aj s veľkou pokorou..." napísal .

Juraj Rizman odkazuje: Pravda zvíťazí!
Juraj Rizman, partner prezidentky Zuzany Čaputovej sa rozhodol zabojovať a na sociálnej sieti zostavil akýsi rebrík konšpirácií, na ktoré odpovedá akousi realitou. Juraj Rizman zverejnil 5 najbizardnejších konšpirácií z uplynulých 5 dní: 1)... Čítať ďalej
22 | 10 | 2023 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik