Taraba VARUJE Budajovho štátneho tajomníka! Ten to NEROZDÝCHAL
03 | 11 | 2023 I Diana Zaťková

Facebooková slovná prestrelka medzi Tarabom a Kičom! Michal Kiča, bývalý štátny tajomník na MŽP, na sociálnej sieti skritizoval Rudolfa Huliaka aj Tomáša Tarabu. A Taraba ihneď reagoval. To však Kiča nerozdýchal...

Všetko začalo statusom Michala Kiču na Facebooku. Kiča, ktorý bol do mája 2023 štátnym tajomníkom na Budajovom ministerstve, si „kopol“ do Huliaka aj Tarabu.

„Pán Huliak cez víkend predviedol nesmiernu štátnickosť a vyvodenie sebareflexie. To je ozaj nevídané na slovenské pomery. Označil sám seba za menšie zlo oproti ministrovi Tarabovi. Ten nám zase už od začiatku svojho pôsobenia jasne naznačuje, akým prioritám sa plánuje na rezorte venovať a nemám pocit, že ochrana prírody bude hrať prvé husle. Každopádne budem ozaj dlho dumať kto z pánov je menšie zlo. No aj tak zo zvedavosti, dajme si hlasovanie. Ktorý z pánov je pre Vás teda „menšie“ zlo?“ Zamyslel sa Kiča a pridal aj malú anketu.

To nenechalo chladným Tomáša Tarabu. Pod príspevkom sa objavil komentár nového ministra životného prostredia Michalovi Kičovi: „Ty šúchaj nožičkami, o chvíľočku sa Ti začnem venovať, aj tvojmu pôsobeniu na rezorte. Ľudia už na Vás začali rozprávať“.

Ako môžete pod reakciou ministra vidieť, všetci s Tarabom súhlasia. Samozrejme okrem samotného adresáta extajomníka demokrata Kiču. Ten následne venoval Tarabovi celý ďalší samostatný príspevok. Nazval ho „Sviatočným pozdravom od pána ministra“.

„Dnes mi pán minister Taraba venoval pod mojim príspevkom odkaz. …Neviem, či to mám vnímať ako zastrašovanie alebo prejav vkusu v komunikácii ďalšieho člena vlády za SNS. Chápem, že nová vláda má krvavé oči za to, že som si robil svoju prácu tak ako sa robiť má. To znamená vo verejnom záujme a v prospech zdravého životného prostredia pre občanov na Slovensku. Celú dobu sme však čelili dezinformačnej scéne, ktorú burcovali práve politici ako páni Taraba, Kuffa či Huliak,“ napísal Kiča.

Chýba sebakritika? Spätnú väzbu Kiča vníma ako nenávistné komentáre

Bývalý štátny tajomník si za svojou prácou na ministerstve stojí. Kritiku občanov na sociálnej sieti nevníma ako spätnú väzbu, ale ako nenávisť na internete. Má, samozrejme, aj vinníka. Píše: „To, že svoje podhubie majú kvalitne podchytené (Taraba a Huliak – poznámka redakcie), dokazujú aj nenávistné komentáre, ktoré neobsahujú žiaden argument, len spŕšku nenávisti a vulgarizmov. …Nenechal som sa však odradiť vtedy a nenechám sa ani teraz.“

Potom má už odkaz priamo pre Tomáša Tarabu. „Pán minister, šúchať nožičkami neplánujem. Nemám na to dôvod a Vy to veľmi dobre viete. Nasľubovali ste ľuďom nesplniteľné ciele a doženie Vás to,“ napísal. Potom dodal, že bude konanie Tarabu ako ministra strážiť a bude ho pozorovať.

ODPADNETE! TOMÁŠ TARABA UKÁZAL KANCELÁRIU PO BUDAJOVI
"BUDAJOV SAMOPAL" <iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ftomastaraba.sk%2Fvideos%2F348083384291508%2F&show_text=false&width=267&t=0" width="267" height="476"... Čítať ďalej
02 | 11 | 2023 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik