ABSURDNÉ! Moderátorka ZĽAHČUJE TRESTNÚ ČINNOSŤ Čurillovcov! (VIDEO)
03 | 11 | 2023 I Diana Zaťková

ABSURDNÉ! MODERÁTORKA ZĽAHČUJE TRESTNÚ ČINNOSŤ ČURILLOVCOV, Z KTOREJ SÚ PRÁVOPLATNE OBVINENÍ! Toto je reakcia Smeru SSD na diskusnú reláciu TV JOJ Na hrane Jany Krescanko Dibákovej, ktorej hosťami boli Tibor Gašpar, Juraj Krúpa a Jaroslav Spišiak.

Vláda Roberta Fica existuje ešte len pár dní, no vybraní novinári píšu a komentujú ako zbláznení. "Vieme, že voľby nedopadli, ako si oni želali, ale o tom je demokracia, v ktorej rozhodujú občania a nie politickí aktivisti," prízvukuje Smer na sociálnej sieti.

"My sa s našou prácou budeme zodpovedať Slovákom, ale nikdy nebudeme tolerovať to, že sa tu bude otvorene zľahčovať trestná činnosť vybraných policajtov len preto, že šli po ruke bývalej politickej garnitúre. Pôjdu "z hrušky" dole všetci tí, ktorí sa zbláznili z moci a mysleli si, že tu budú navždy," sľubujú predstavitelia vládnej strany.

Viac vo videu:

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Bude sa to páčiť progresívcom? Spišiak sa totiž ZHODOL s Gašparom!
Čas preverí výber Branislava Zuriana ako nového riaditeľa Úradu inšpekčnej služby (ÚIS). Vo štvrtkovej diskusnej relácii TV JOJ Na hrane sa na tom zhodli predseda Výboru Národnej rady SR pre obranu a bezpečnosť Tibor Gašpar (Smer-SD) i člen tohto... Čítať ďalej
03 | 11 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik