Rudolf Huliak koná! Zriaďuje Komisiu pre veterinárnu oblasť
02 | 11 | 2023 I Gabriela Fedičová

Rudolf Huliak, nominant SNS, ktorý je predsedom  Výboru pre pôdohospodárstvo a životné prostredie zriaďuje Komisiu pre veterinárnu oblasť. 

Komisia bude mať medzirezortné zastúpenie.

Členmi komisie budú zástupcovia Štátnej veterinárnej  potravinovej správy SR, Regionálnej potravinovej správy,  zamestnanci  Generálnej prokuratúry, zamestnanci odboru odhaľovania nebezpečných materiálov a enviromentálnej kriminality Úradu kriminálnej polície Prezídia Policajného zboru, Univerzity veterinárneho lekárstva a farmácie v Košiciach, a zástupcovia občianskych združení. Predsedať Komisii bude Rudolf Huliak. 

Hlavným cieľom Komisie bude podieľať sa na tvorbe legislatívy v oblasti veterinárstva v prospech občanov Slovenskej republiky.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik