Kádéháci sa nad VYČÍŇANÍM BLAHU povinne prežehnávajú! Smerák na inkvizítorov z KDH reaguje
03 | 11 | 2023 I Gabriela Fedičová

Vo štvrtok sa Ľuboš Blaha "nasťahoval" do novej kancelárie - po voľbách sa stal podpredsedom parlamentu. Kým začne úradovať, potreboval si však upratať. A zábery z tohto aktu sa okamžite stali hitom internetu. Reakcia KDH na seba tiež nenechala dlho čakať. KDH navrhuje, aby bol Ľuboš Blaha odvolaný. Smerák na inkvizítorov z KDH reaguje.

Ľuboš Blaha začal vlajkou EÚ, ktorú nahradil druhou - slovenskou zástavou. Na polici s knihami trónia knihy ako Smrť generála Lučanského, či Štúrove diela. Nuž a obraz prezidentky Zuzany Čaputovej hľadí na vnútornú dyhu dverí skrine - jej miesto zaujal Blahov obľúbený revolucionár CheGuevara...

Viac v článku:

Podpredseda parlamentu: Do skrine s Čaputovou! KDH: ODVOLAJME HO (VIDEO)
Vo štvrtok sa Ľuboš Blaha "nasťahoval" do novej kancelárie - po voľbách sa stal podpredsedom parlamentu. Kým začne úradovať, potreboval si však upratať. A zábery z tohto aktu sa okamžite stali hitom internetu. Ak však čakáte, že pán podpredseda NR... Čítať ďalej
02 | 11 | 2023 | Eka Balaskova

BLAHOV POČIN SA ALE NEPÁČI KDH 

KDH začalo zbierať podpisy na mimoriadnu schôdzu o odvolaní Ľuboša Blahu z funkcie podpredsedu parlamentu. Prekáža im, že zo svojej kancelárie odstránil vlajku EÚ a portrét prezidentky nahradil portrétom Che Guevaru, informoval Denník N.

„KDH ako hnutie, ktoré bojovalo proti komunizmu a zasadilo sa za vstup Slovenskej republiky do Európskej únie a medzinárodných štruktúr, s týmto znevažujúcim konaním nesúhlasí,“ vyhlásila Martina Holečková, predsedníčka klubu KDH.

Reakcia Ľuboša Blahu na inkvizítorov z KDH nenechala na seba dlho čakať

Podpredseda parlamentu ju zverejnil na sociálnej sieti Telegram, preberáme ju v plnom znení

Prvý deň v úrade a už ma aj idú odvolať - to bude zrejme Guinnessov rekord 

Poslancov KDH som tak rozčertil tým, že som zvesil Čaputovú a vlajku EÚ nahradil slovenskou zástavou, že ma chcú odvolať. 

Tým len potvrdzujú, že stredovek pre nich ostáva najväčšou inšpiráciou a ďalej by najradšej upaľovali každého, kto má iný názor. 

Chápem, že ich rozzúrilo, že som vo svojej kancelárii vyvesil zástavu Slovenskej republiky, pretože oni Slovensko nenávidia. KDH ani len nehlasovalo za Ústavu a hlasovali proti Deklarácii zvrchovanosti.

Neexistuje žiadna povinnosť mať v kancelárii vyvesenú zástavu Európskej únie. Pre mňa je na prvom mieste Slovensko, budú sa s tým musieť zmieriť. 

A už vôbec neexistuje povinnosť mať v kancelárii obraz Zuzany Čaputovej. Nejde o štátny symbol. 

Che Guevara je celosvetovo uznávaný symbol boja za slobodu. V kubánskej revolúcii pomohol zvrhnúť diktátorský režim. 

O pár dní mi vyjde knižka o tomto revolucionárovi, dúfal som, že mi na knižku zase urobia reklamu v Denníku N ako naposledy pri Leninovi, ale predbehlo ich KDH - ďakujem.

Do svojej kancelárie som si dovolil umiestniť drevorezbu Dukly, pretože si vážim odkaz našich osloboditeľov od fašizmu - asi aj to KDH-ákom vadí, zjavne majú bližšie k tým, čo proti našim osloboditeľom bojovali. 

A určite im prekáža aj Ľudovít Štúr a jeho kniha o Slovanoch, ktorú som si vystavil - ďalší dôkaz toho, ako veľmi KDH nenávidí Slovensko a naše dejiny. 

V kancelárii mám aj fotky svojich detí - tam očakávam útoky skôr od Progresívcov, veď čo si to dovoľujem, vystavovať si rodinu. 

Verím, že busta Samuela Jurkoviča nevadí nikomu - zakladateľ prvého úverového družstva na svete si zaslúži našu úctu. 

Som hrdý Slovák a nikdy sa nebudem hanbiť za velikánov našich dejín ani za našu zástavu. 

A rovnako som hrdý ľavičiar a nikdy sa nebudem hanbiť za symboly ľavice, vrátane Che Guevaru. 

Jediné, za čo sa hanbím, je KDH, ktoré sa správa, akoby tu nebol rok 2023, ale rok 1942. Akoby sme nemohli mať iný názor. 

Vážení kolegovia, prosím, uvedomte si, že nielenže máme slobodu prejavu, ale ešte sme aj s našimi názormi vyhrali voľby. Tak sa prebuďte a prestaňte sa správať ako poslední fašisti.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik