Hlas ľudu: Eštoka sa aj migranti boja, Remišová nechápe – dajme jej to polopate
04 | 11 | 2023 I Mária Škultétyová

Je to tak. Všetci vieme, že Eštok nie nie žiadny Hamran.  Eštok je postrach opozície aj migrantov. Nie je tiež tajomstvom, že Veronike to pomalšie myslí. A potom drísta nezmysly.

Veru, tak je to, Veronika!

Hovoríš, že nočný  záťah na hranici bol zbytočný?  Že policajti zadržali nula migrantov? Čo je na tom zlé? Zabudla si, ako sa ťa medveď naľakal a zobral nohy na plecia? Nuž aj s tými migrantmi je to tak. Dozvedeli sa o Eštokovi a jeho akcia ich tak vystrašila, že sa ani nepriblížili k hranici. Vyplašili sa, vieš?

Aby si tomu rozumela, poviem ti to ešte raz

Tak ako sa medveď naľakal teba, tak sa migranti naľakali Eštoka a policajtov na hranici. Už rozumieš? Ty si odstrašila medveďa hnedého a policajti s Eštokom odstrašili migrantov nelegálnych. Preto tá nula.

Daj si už konečne poradiť, Veronika!

Drž jazyk za zubami a nedrístaj. Nepchaj nos do toho, čomu nerozumieš. Keď minister hovorí, že to je úspech, tak je to úspech a ty mu do toho nekecaj! Ak chceš byť aspoň trochu užitočná, radšej pátraj po nemocničnom zbehovi Hamadovi. Len sa k nemu, preboha,  nepribližuj, aby ťa nenakazil. Lebo potom by si nakazila celý parlament. A to nechceme. Ani ja, ani ty.  Myslím, že keď ťa Hamad  zbadá, vezme nohy na plecia ako ten medveď. Vráti sa naspäť do Hágov, odkiaľ ušiel. A možno aj do Pakistanu, svojej domoviny.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik