Naskočí vám HUSIA KOŽA! DESIVÁ PREDPOVEĎ Nostradama pre koniec roka 2023
02 | 11 | 2023 I Diana Zaťková

Máme začať zháňať protijadrové bunkre? Baba Vanga, Sibyla a Nostradamus - trojica najznámejších jasnovidcov. Síce už ani jeden z nich nie je na tomto svete, no ich proroctvá sú v kurze stále. Každý rok sa pravidelne objavujú katastrofické predpovede o budúcnosti a podľa najnovšieho diania v Európe sa zdá, že sa aj plnia, píše PLUS JEDEN DEŇ. Čo nás však čaká podľa Nostradama v najbližšom čase?

Najznámejší jasnovidec všetkých čias Nostradamus, vlastným menom Michel de Nostredame, bol francúzsky lekár, astrológ a prorok žijúci v 16. storočí. Preslávil sa vďaka svojim zbierkam proroctiev nazvaným Proroctvo (Les Prophéties), ktoré písal do veršov.

Ich dešifrovanie síce trvalo niekoľko desaťročí, no zdá sa, že jeho predpovede sa plnia. Ak sa pozrieme spätne na rok 2023, vojnu na Ukrajine, záplavy, požiare či zemetrasenia, je jasné, že vo svojich predpovediach sa nemýlil.

Najnovšie vykladači Nostradamových textov prichádzajú s tým, že podľa veštca dôjde k ďalšiemu vojnovému konfliktu. Vo svojom verši totiž napísal: 

„Sedem mesiacov veľkej vojny, ľudia budú umierať pre zlo. Rouen, Évreux (mestá vo Francúzsku, pozn. red.) nepripadnú kráľovi,“ napísal o roku 2023.

Rok 2023 bude prelomový

Podľa správ zo zahraničia by táto predpoveď mohla značiť, že zo súčasnej vojny na Ukrajine sa stane tretia svetová vojna. Keď si zoberieme predošlé vojny, možno trvanie sedem mesiacov neznie veľmi hrozne, no ak si zase uvedomíme, že by boli použité jadrové zbrane a moderný arzenál, znie to už dosť apokalypticky.

Na posledné mesiace v tomto roku prorok taktiež predpovedal zlovestný oheň, ktorý dopadne na kráľovskú budovu. Predpokladá sa, že by potom z popola civilizácie mal vzniknúť nový svetový poriadok.

Slávny veštec hovorí aj o tom, že „svetlo na Marse zlyháva“. Túto predpoveď si údajne môžeme vysvetliť tak, že kolonizácia tejto planéty sa neuskutoční.

Michel de Nostredame. Zdroj: atlasobscura.com

Populárne a presné predpovede, vraj...

I keď je mnoho ľudí v prípade Nostradamových proroctiev skeptických, jeho predpoveďe majú veľkú popularitu a presnosť. Najznámejšie proroctvá, ktoré sa naplnili, sú: teroristické útoky z 11. septembra 2001, možnosť veľkého konfliktu na Blízkom východe, klimatické zmeny a prírodné katastrofy, globálna pandémia aj vývoj technológií, ako je umelá inteligencia.

Samozrejme, v Nostradamových veršoch môže každý vidieť viac-menej čo chce. Takže, ak si už hneď po prečítaní nejdete kupovať najbližší voľný bunker a napĺňať ho zásobami, tak ste sa aspoň pobavili.

SLOVÁKOV NÁJDEŠ VŠADE! Aj medzi známymi menami (FOTO)
Každý, kto tvrdí, že Slovensko je miniatúrna krajina na glóbuse, má pravdu. Pravdu má aj ten, kto hovorí, že Slovensko nikdy nebude veľmocou v pravom slova zmysle. Ale kto bude tvrdiť, že sme v histórii nikdy nemali veľkých rodákov, ten buď klame,... Čítať ďalej
01 | 11 | 2023 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik