NECHÁPAVÉMU ROMANOVI MIKULCOVI musí vysvetľovať P. Gašpar
01 | 11 | 2023 I Gabriela Fedičová

Exminister vnútra Roman Mikulec (Slovensko) nechápe a na sociálnej sieti dokonca zverejnil, že je naštvaný kvôli pondelkovej nočnej akcii zameranej na zvýšenie ochrany hranice s Maďarskom. To, ako sa veci majú mu musel vysvetliť Pavol Gašpar (SMER - SSD), štátny tajomník ministerstva obrany.

Roman Mikulec reaguje na akciu ministerstva vnútra SR, ktorú podporil aj samotný premiér Robert Fico.

Robert Fico spolu s ministrom vnútra Matúšom Šutajom Eštokom vyhlásili, že Slovensko je pripravené zareagovať na akúkoľvek vlnu nelegálnej migrácie. Demonštrovala to pondelková nočná akcia zameraná na zvýšenie ochrany hranice s Maďarskom.

Viac v článku:

NOČNÁ AKCIA NA HRANICIACH! Slovensko si nedáme (VIDEO)
Premiér Robert Fico spolu s ministrom vnútra Matúšom Šutajom Eštokom vyhlásili, že Slovensko je pripravené zareagovať na akúkoľvek vlnu nelegálnej migrácie. Demonštrovala to pondelková nočná akcia zameraná na zvýšenie ochrany hranice s... Čítať ďalej
31 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Podľa Romana Mikulca išlo opäť iba o divadlo bez efektu, ktoré zaplatia občania.

"Dlhodobo sme hovorili, že na stráženie celej hranice s Maďarskom nemá Policajný zbor kapacity. Kam sa vytratili migranti? Nikam, len počkajú, kým sa vytratia tie kone, psy a drony, ktoré na medializovany kúsok hranice stiahli z celej SR a potom budú pokračovať. Schengenskú hranicu treba chrániť a posilniť. To mala byť téma, ktorú mal predniesť pán Fico na zasadnutí v Bruseli, nielen pro Ruské rozprávanie o zrušení dodávok zbraní na Ukrajinu," uviedol na sociálnej sieti Mikulec.

Pavol Gašpar (SMER - SSD) , štátny tajomník ministerstva obrany vysvetlil Romanovi Mikulcovi, ako sa veci majú

"Touto cestou by som chcel “pro bono” vysvetliť pánovi Mikulcovi pojem prevencia. Prevencia, je súbor opatrení, ktorými predchádzame vzniku neželaného stavu, a zároveň tak udržiavame stav optimálny. Viem, že ste robili iba ministra vnútra, tak to skúsim vysvetliť na príklade...," uviedol na sociálnej sieti Pavol Gašpar.

"Keď postavíte pred obchod, ktorý pravidelne vykrádajú policajnú hliadku, je logické, že tam zlodej nepríde. To znamená, že prítomnosť polície zabránila týmto preventívnym opatrením krádeži. To isté platí pán Mikulec, keď postavíte policajta na hranicu, cez ktorú denne prechádzajú nelegálni migranti," vysvetlil Gašpar.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik