Kam sa na neho hrabú investigatívni novinári! ZOROSLAV KOLLÁR NALOŽIL BUDAJOVI
01 | 11 | 2023 I Diana Zaťková

Ako Zoro Kollár schoval všetkých investigatívnych mainstreamových novinárov do vačku! Vo svojom najnovšom videu sa venuje lenivému exministrovi životného prostredia Jánovi Budajovi, jeho pokladníkovi Braňovi Kaliskému, vrakunskej skládke aj nájdenému samopalu v kuchynke Budajovho MŽP!!

Zoroslav Kollár je známy svojou sériou videí, v ktorých odhaľuje zaujímavé informácie nielen z okolia Borisa Kollára. Tentoraz sa pustil do exministra životného prostredia Jána Budaja.

Či sú všetky Kollárove informácie pravdivé sa nedá v tejto chvíli povedať. Ján Budaj sa zatiaľ nevyjadril.

Viac vo videu "Pozdrav Jánovi Budajovi č.1":

Budajov nástupca Tomáš Taraba už ale stihol reagovať:”Zoroslav Kollár natočil video, že môj predchodca Ján Budaj bol lenivý a nič nerobil. Podľa mojich informácií po Budajovi zostalo približne 1900 nepodpísaných vecí. Sme vo fáze analyzovania všetkých prebratých diel a služieb, za ktoré boli vystavené faktúry a Budaj ich síce prebral, ale neuhradil, čím vznikli štátu z úrokov z omeškania škody veľkého rozsahu. Budaj bol ten najvymyslenejší slniečkársky odborník na scéne.”

„Vojna“ Kollárov zrejme nekončí. Zoroslav perie veľmi špinavú bielizeň (VIDEO+GALÉRIA)
Ak sa vám povestné "Vysukame saaaa" z mobilnej komunikácie Borisa Kollára zdá byť vrcholom, máte pravdu. Je to vrchol ľadovca. Kúsok z toho, čo je pod hladinou, odhaľuje Zoroslav Kollár v ďalšom videu. A Kollár Kollárovi sľubuje, že toho vie ďaleko... Čítať ďalej
18 | 10 | 2023 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik