Koncentrácia TUPCOV V MAINSTREAME už presiahla kritickú hranicu! (VIDEO)
01 | 11 | 2023 I Diana Zaťková
Harabin a Chmelár sa smejú na mainstreamových médiách! Takú vysokú koncentráciu hlupákov nenájdete nikde inde, uviedol exminister. Chcem naše červené denníčky povzbudiť, aby sa nevzdávali a svoje primitívne hoaxy si odkladali, lebo raz sa možno z ich dezinformácií stane aj skutočnosť, zakontroval mu politológ.

Svet sužujú dva vážne vojenské konflikty. Jeden priamo na našich hraniciach, ktorý sa ťahá už rok a trištvrte - vojna Ukrajiny s Ruskom a druhý na Blízkom východe, kde je krvavý konflikt medzi Izraelom a Palestínou. Na obidva krvavé konflikty sa pozrel svojskou optikou exminister spravodlivosti a expredseda Najvyššieho súdu Štefan Harabin. Ten v statuse a videu na sociálnej sieti Telegram trochu humorne opísal to, o čom informujú svetové médiá. A čo sa týka mainstreamových médií, s Tarabinom našiel zhodu aj politický analytik Eduard Chmelár.

Neschopné armády?

„Za dva týždne izraelskej ofenzívy bolo zabitých už 8 tisíc civilistov, z toho tretina detí. To je viac civilistov, ako zahynulo v ukrajinskom konflikte za 20 mesiacov bojov na oboch stranách,“ konštatuje v úvode Harabin s tým, že ak máme veriť novinárom z mainstreamu, tak Rusko útočí výlučne na civilné ciele, nemocnice, školy, škôlky, jasle, pôrodnice, reštaurácie, múzea, divadlá a obytné štvrte.

„Na druhej strane, Izrael podľa nich útočí výlučne na vojenskú infraštruktúru Hamasu. To znamená, že obe armády ruská aj izraelská nie sú schopné plniť stanovené bojové úlohy. Rusi napriek cielenej snahe likvidovať výlučne civilné obyvateľstvo, zlikvidovali miesto civilov značnú časť ukrajinskej armády. A izraelská armáda, ktorá útočí výlučne na vojenskú infraštruktúru Hamasu, zlikvidovala zas podstatne viac civilistov než príslušníkov Hamasu,“ zhrnul Harabin stav, ako ho vníma on.

HANBA ŽURNALISTIKY! BOJKOT ŠIMEČKOVÝCH MÉDIÍ doviedla SNS do dokonalosti! (VIDEO)
Majú po chlebe! Poslanci novej slovenskej vládnej koalície zloženej z víťaznej strany Smer-SD, Hlas-SD a SNS plánujú poskytnúť viac priestoru „alternatívnym médiám“. Tým Šimečkovým médiám, menovite Denníku N, Aktualitám alebo denníku SME, mnohí z... Čítať ďalej
24 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Skôr neschopní mainstreamoví novinári

Podľa exministra však ostáva ešte jedna možnosť. „A to tá, že koncentrácia idiotov v mainstreamových médiách už presiahla kritickú hranicu, čoho následkom je, že im nedôveruje až 70% ľudí,“ dodáva Harabin, podľa ktorého sa tomu ani nemožno čudovať.

„Za posledný rok a pol Putin podľa mainstreamových novinárov už druhýkrát zomrel. Prvýkrát v máji 2022, keď ho mal nahradiť dvojník, a minulý týždeň znova. Nevedno, či zomrel ten dvojník, alebo či tá správa z mája bola lož,“ preladil expredseda Najvyššieho súdu a kandidát na prezidenta na inú nôtu.

Takto podľa neho vyzerajú mainstreamové médiá. „Pseudo-univerzity chŕlia pseudo-vysokoškolákov, ktorí sú potom schopní publikovať takéto články. A keď sa dozvedia že 70% ľudí im nedôveruje, tak to pripisujú pôsobeniu ruskej propagandy, nie ich vlastnej presstitúcii,“ nedáva si Štefan Harabin servítku pred ústa. 

„Ako verejne činná osoba som bol s nimi konfrontovaný veľakrát a poviem vám, že takú vysokú koncentráciu hlupákov nenájdete v žiadnej inej profesnej skupine. Nikto, kto ma aspoň trochu sebaúcty, by sa tam totiž nezamestnal,“ uviedol Štefan Harabin na záver svojho videa.

DEZINFORMÁTORI HLAVNÉHO PRÚDU

K názoru Harabina sa pridal aj politický analytik Eduard Chmelár. "Vraj zasa umrel Putin. Zalužnyj s Budanovom už umreli dvakrát, Kadyrov trikrát a nedávno po prvý raz umrel Lavrov. Putin umiera od februára 2022 v pravidelných intervaloch a rovnako spoľahlivo vstáva z mŕtvych ako Ježiš na steroidoch," sarkasticky pripomína výlevy liberálnych denníkov Chmelár.

FB/Eduard Chmelár | Eduard Chmelár.

"Chcem naše červené denníčky povzbudiť, aby sa nevzdávali a svoje primitívne hoaxy si odkladali, lebo raz určite, ale tentoraz už naozaj umrie a ich dezinformácia sa stane skutočnosťou. Veď to už z vlastnej praxe poznáte," smeje sa politológ.

Sulík konečne vypenil: Denník N píše HOV*DINY! Zhumpľoval sa na úbohý STRANÍCKY PLÁTOK PS! (VIDEO)
Predčasné parlamentné voľby len potvrdili starú pravdu, že politici a médiá sú na tom v niečom rovnako – akonáhle sa prestanú potrebovať, nič si nedarujú. Richard Sulík prestal byť pre jeden z červených denníčkov zaujímavý a denník si ho podal.... Čítať ďalej
01 | 11 | 2023 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik