Čím sa Fico vlastne vyhráža? Čoho sa mimovládky a mainstream tak desia? Popukáte sa od smiechu!
01 | 11 | 2023 I Diana Zaťková

Veru, bolo by to na smiech, keby realita nebola skôr do plaču. Český portál Skrytá Pravda na fiktívnom príklade vysvetľuje, koho vlastne chce Fico odrezať od štátneho rozpočtu. Ako sa robí propaganda za ťažké peniaze? Čítajte pozorne!

Putin osobne popravil 256 373 dezertérov, Zelenskyj už obkľúčil Moskvu!

Že sa vám tento titulok zdá pritiahnutý za vlasy? Áno, je vymyslený, no nemá ďaleko od titulkov, ktoré si vymýšľajú tzv. "nezávislé" mienkotvorné médiá, čo sú tie závislé na probruselskej propagande.

Aj český portál si dovolil jeden takýto článok napísať a čaká, či zaň vláda zaplatí:

"Náš korešpondet špecialista, vyškolený na najlepšej českej univerzite politických vied píše priamo z Moskvy a má tie najpravdivejšie správy z najpravdivejších, ktoré žiadny proputinovský dezinformátor neodhalí.

Z Ukrajiny, priamo zo štábu americko-ukrajinského elitného gigamyšlienkového útvaru prezradili ďalší vynález, ktorý vydesil celú ruskú armádu: Kindžal, čiže dýku vystrelenú z útočného lietadla vo vzduchu zastaví, otočí a pošle späť do miesta vystrelenia. Ruská armáda je pred zrútením a bojí sa vystreliť akúkoľvek raketu. Vynález je založený na báze fluidnej, štandardnými metódami nedetekovateľnej látky, ktorá je nositeľom fyzikálnych vlastností.

A Putin jednoducho za neschopnosť dezertérov, ktorí utekajú z bojiska pred touto strašnou nedetekovateľnou látkou, osobne popravil 256 373 dezertérov a vozí ich letecky na severný pól, aby ich tam nikto nenašiel a upratuje mŕtvoly do večného ľadu v priestore geografických súradníc. 73° s. š. a 100° z. d., v ktorom indukčné čiary magnetického poľa Zeme smerujú kolmo k zemskému povrchu."

Možno si poviete, že na tie hovadiny vám nestálo za to otvoriť tento blábol. Ale stálo, tu máte dôkazy, kam v súčte kráčajú vaše miliardy zo štátneho rozpočtu. A to už sranda nie je!

A českí politici povedali v lete jasne, že toto budú podporovať ešte viac.

šafár dotácie 52a69

Možno si poviete, že FORUM 24 síce chrlí tieto táraniny, ale nemôže predsa na tom rovnako ako Peterková, či Zítko (českí dezinformátori, pozn. red.) zarábať. Opäť sa mýlite. Ale inak. Peniaze z rozpočtu putujú na nezávislé médiá, čo sú tie závislé na probruselskej propagande, a akési fondy ich premieňajú na granty a tie granty dostávajú médiá klaky Jourovej (podpredsedníčka Európskej komisie a komisárka pre hodnoty a transparentnosť), a Päťkoalície Bruselu a USA. A tak my si tu žijeme, píše český portál.

Takže vláda neplatí priamo FORUM 24, Neovplyvní, Cempera Manipulátora a ďalšie, ale cez štátne agentúry premenené na granty sa všetko zakamufluje. A to sú tie POLITICKÉ NEZISKOVKY, ktoré už chce Fico odrezať od štátneho rozpočtu.

Opäť tu je dôkaz, podaný na zlatom podnose

Snímka obrazovky 9350 f8eec

"Tiež si kladiete otázku, prečo vláda na tieto hovadiny vydáva peniaze v cene desiatok miliónov a tých, ktorým na tie táraniny nadávajú, nazýva Päťdeštrukcia dezinformátormi? Chudobní ľudia sa skladajú po stokorunách na ťažko postihnuté deti, na ktoré vláda nemá peniaze, pretože si platí svoje politické neziskovky," vysvetľuje portál, ako to funguje v Čechách a vlastne v celej Európe.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Sulík konečne vypenil: Denník N píše HOV*DINY! Zhumpľoval sa na úbohý STRANÍCKY PLÁTOK PS! (VIDEO)
Predčasné parlamentné voľby len potvrdili starú pravdu, že politici a médiá sú na tom v niečom rovnako – akonáhle sa prestanú potrebovať, nič si nedarujú. Richard Sulík prestal byť pre jeden z červených denníčkov zaujímavý a denník si ho podal.... Čítať ďalej
01 | 11 | 2023 | Eka Balašková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik