Žilinka reaguje na útoky: AK PRESTANETE VERIŤ, MUSÍTE ODÍSŤ
31 | 10 | 2023 I Diana Zaťková

Ak prestanete veriť, že ste a môžete byť prínosom pre ochranu zákonnosti, presadzovanie spravodlivosti a rozvoj slovenskej prokuratúry, musíte odísť! Skonštatoval to generálny prokurátor (GP) Maroš Žilinka na sociálnej sieti. Rozhodol sa Žilinka opustiť svoj úrad?

"DÔVERA A SĽUB VERNOSTI SLOVENSKEJ REPUBLIKE MA ZAVӒZUJÚ," uviedol generálny prokurátor v úvode svojho statusu. 

Sústavné tendenčné, účelové a manipulatívne útoky

Život podľa Žilinku nie je statický, ale dynamický proces. "A tak nastanú aj chvíle, keď OKOLNOSTI DONÚTIA ČLOVEKA PREMÝŠĽAŤ NAD VECAMI, NAD KTORÝMI BY ZA BEŽNÉHO STAVU NEUVAŽOVAL. Je tomu tak zvlášť za situácie, ak čelí sústavným tendenčným, účelovým a manipulatívnym útokom, ktorých jediným cieľom je systematická diskreditácia," pripomína všetky ataky, nenávistné prejavy a osočovanie.

Macko to dal na HULVÁTA: ŽILINKA JE JEDNO TUPÉ HOVÄDO! Napľujem mu poriadne do tváre!
Otec údajného fekálneho fantóma z roku 2015 generál Pavel Macko to prehnal! Generálny prokurátor Maroš Žilinka svojim vyhlásením o tom, že ho nezaujímajú vyjadrenia politikov, ale fakty a dôkazy, ho doslova vytočil. Macko nemôže prehltnúť, že... Čítať ďalej
21 | 10 | 2023 | Eka Balaskova

"A presne v takej situácii som sa ocitol po necelých troch rokoch pôsobenia vo funkcii generálneho prokurátora Slovenskej republiky. AK PRESTANETE VERIŤ, že ste a môžete byť prínosom pre ochranu zákonnosti, presadzovanie spravodlivosti a rozvoj slovenskej prokuratúry, MUSÍTE ODÍSŤ. Pretože v takej situácii nedostanete zo seba maximum a nepomáhate k napĺňaniu poslania tak, ako by ste mali," vsvetľuje GP.

Foto: FB/ Maroš Žilinka

ALE!

"Ale V TOMTO MOMENTE TO ROZHODNE NIE JE MÔJ PRÍPAD. Nepodľahnem atakom, nech by boli akokoľvek intenzívne či agresívne a tieto mi ako generálnemu prokurátorovi Slovenskej republiky NEZABRÁNIA v presadzovaní a upevňovaní zákonnosti," uzavrel pevne Žilinka.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Žilinka TO UŽ NEVYDRŽAL! Opozícii odkazuje TOTO
Prskanie nenávisti pokračuje! Predčasné parlamentné voľby sú už minulosťou. Ich víťazi aj porazení sú už známi, ba formuje sa i nová vláda. No progresívci a liberáli, ktorí mali pred voľbami plné ústa slušnosti a demokracie, akoby nechceli... Čítať ďalej
16 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik