Sulík konečne vypenil: Denník N píše HOV*DINY! Zhumpľoval sa na úbohý STRANÍCKY PLÁTOK PS! (VIDEO)
01 | 11 | 2023 I Eka Balašková

Predčasné parlamentné voľby len potvrdili starú pravdu, že politici a médiá sú na tom v niečom rovnako – akonáhle sa prestanú potrebovať, nič si nedarujú. Richard Sulík prestal byť pre jeden z červených denníčkov zaujímavý a denník si ho podal. Sulík Denník N už tiež zrejme nepotrebuje, tak mu vyčíta to, čo veľmi dlho prehliadal.

Vo videorozhovore pre portál Startitup sa vrátil k Matovičovým snahám potopiť ho pred voľbami, pričom poukázal aj na akúsi faloš v spoločnosti, ktorá ide diktovať, s kým bude kto komunikovať. V rámci tej komunikácie ako minister hospodárstva bol v kontakte s mnohými veľkými podnikateľmi. Na paškál si vzal aj Denník N, ktorý podľa neho svojou prílišnou náklonnosťou k PS nahnal voličov Robertovi Ficovi. Komentátori Denníka N si nedávno podali Sulíka kvôli jeho koncu na poste predsedu.

Podľa jeho názoru Denník N tak „búšil“ v prospech Progresívneho Slovenska, až si veľa ľudí povedalo, že nechcú, aby táto strana vyhrala voľby, čo vraj Denník N ľuďom „vtĺkal do hláv“ ako nutnosť.

Návrat k Matovičovým výčitkám

Sulík konštatuje, že to celé bola hlúposť, veď on si vymieňal SMS s mnohými podnikateľmi, takže aj s Haščákom.

„Ja som ako minister hospodárstva komunikoval prakticky s každým – s pánom Világhym, s pánom Sotákom,“poznamenáva Sulík, no tvrdenie, že aj s Brhelom, odmieta. V komunikácii s Haščákom šlo o štátnu dotáciu tristo miliónov eur do zdravotníctva. Tie mali ísť najskôr len pre VšZP, po komunikácii sa to rozšírilo na poistencov všetkých poisťovní.

Druhýkrát sa narodili! Kto všetko mal šťastie v nešťastí?
"Ten sa druhýkrát narodil," povieme o niekom, kto mal v živote to šťastie, že dostal v živote druhú šancu. Prežil autonehodu, absolvoval život zachraňujúcu operáciu ... skrátka "stáli pri ňom všetci svätí", lebo inak by to možno ani neprežil. Aj... Čítať ďalej
31 | 10 | 2023 | Eka Balašková

Písať si bude, s kým chce

Tu Sulík našej spoločnosti vytýka určitú faloš, že jemu, ako bývalému ministrovi niekto vyčíta, s kým komunikoval.

„Čo je to za blbosť? Ja si budem písať, s kým uznám za vhodné,“ ohradil sa na otázku, či si bude s Haščákom písať aj v budúcnosti. To, že Matovič sa mu hrabal v mobile považuje za neskutočné svinstvo. Vníma to tak, že sú ľudia, ktorí nemajú najmenšiu hanbu hrabať sa cudzím v živote, ako to Matovič spravil aj s Procházkom. Podľa Sulíka sú to ľudia, ktorí patria na psychiatrické liečenie. U Matoviča o tom podľa Sulíka svedčí aj jeho prvý prejav v tomto volebnom období voči Petrovi Pellegrinimu.

Stranícky plátok

„Ja nemôžem za to, že keď Fico povie, že dva a dva je štyri, keď to poviem aj ja, no tak nebudem predsa hovoriť, že dva a dva je sedem len preto, že Fico hovorí, že dva a dva je štyri,“ myslí si Sulík, podľa ktorého sa z Denníka N stalo „tlačové médium“ Progresívneho Slovenska – ľuďom vtĺkali do hlavy nutnosť výhry PS vo voľbách, čím dosiahli presný opak toho, čo chceli.

Nech sa teda dohodnú

Zatiaľ ešte pedseda SaS pred pár dňami na Facebooku konštatoval, že len nedávno sa redaktor Denníka N, ktorý v redakciách pracuje viac, ako 30 rokov Marián Leško, vyjadril o 15 rokov pôsobiacom predsedovi strany Richardovi Sulíkovi, že presluhuje.

„Teraz, keď som ohlásil, že v marci končím ako predseda strany, píše Monika Tódová z Denníka N, že sa mi nechce robiť opozičnú politiku. Monika, Marián, čo tak si dať kávičku a ujednotiť sa, ako si fajne kopnúť bez zjavných protirečení,“ uvažoval nedávno na Facebooku Sulík nad Tódovej článkom.

Sulík odkazuje Tódovej a Leškovi z denníka N: MONIKA, MARIÁN, TAK SA ASPOŇ DOHODNITE!
Richard Sulík bol roky v rámci vládnej koalície jedným z miláčikov bývalého mainstreamu. Na veci, za ktoré by Fica „roztrhali na kúsky“ bol on a ďalší len zľahka upozorňovaní, alebo sa o nich mlčalo. Inak to nebolo ani v Denníku N, ktorý zrazu... Čítať ďalej
24 | 10 | 2023 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!