Polícia žiada o pomoc! PÁTRAME PO NEZVESTNOM HAMADOVI, utiekol z nemocnice
31 | 10 | 2023 I Diana Zaťková

Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po hľadanom 24-ročnom Hamadovi Benzovi z Pakistanskej islamskej republiky. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

"Dvadsaťštyriročný Hamad Benz z Pakistanskej islamskej republiky je nezvestný od stredy 18. 10. 2023, kedy v ranných hodinách bez súhlasu zdravotníckych pracovníkov opustil zdravotnícke zariadenie v Národnom ústave tuberkulózy, pľúcnych chorôb a hrudníkovej chirurgie, Vyšné Hágy, okres Poprad," uviedla Ligdayová s tým, že doposiaľ políciou vykonanými previerkami a opatreniami sa hľadaného muža nepodarilo zadržať.

Hamad je vysoký asi 182 centimetrov. Naposledy mal oblečené čierne tepláky, tmavé oblečenie a čiernu perovú bundu.

Akékoľvek poznatky k hľadanej osobe je možné oznámiť na oddelení pátrania Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade, na telefónnom čísle 0961 89 3371 alebo na linke 158. Informácie je možné poskytnúť aj prostredníctvom stránky Policajného zboru na sociálnej sieti.

NOČNÁ AKCIA NA HRANICIACH! Slovensko si nedáme (VIDEO)
Premiér Robert Fico spolu s ministrom vnútra Matúšom Šutajom Eštokom vyhlásili, že Slovensko je pripravené zareagovať na akúkoľvek vlnu nelegálnej migrácie. Demonštrovala to pondelková nočná akcia zameraná na zvýšenie ochrany hranice s... Čítať ďalej
31 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik