Druhýkrát sa narodili! Kto všetko mal šťastie v nešťastí?
31 | 10 | 2023 I Eka Balašková

"Ten sa druhýkrát narodil," povieme o niekom, kto mal v živote to šťastie, že dostal v živote druhú šancu. Prežil autonehodu, absolvoval život zachraňujúcu operáciu ... skrátka "stáli pri ňom všetci svätí", lebo inak by to možno ani neprežil.

Aj medzi známymi osobnosťami sa nájdu také, ktoré tu už nemuseli byť, no podarilo sa. Možno vás prekvapí, kto všetko "oslavuje narodeniny" dvakrát v roku. Niektorých z týchto ľudí predstavila Pluska.

Bekim Aziri / raper, standup komik

V mladosti sa venoval cyklošportu a ten mu bol takmer osudný. Po tragicky vyzerajúcej nehode ho lekári dali dokopy a hoci mu predpovedali, že dožije, ako ležiaci pacient, Bekim sa vďaka rehabilitáciám vypracoval a popri rape sa venuje aj motivácii ľudí s podobným životným údelom.

Odborníčka Cigánikovej: Hlboký dekolt nie je vhodný za každých okolností (GALÉRIA)
Na parlamentné zasadnutia by mala volená elita národa chodiť minimálne slušne oblečená – do parlamentu sa akosi nehodí tričko a „dotrhané“ rifle, hoci poslanci v minulom parlamente okrem prejavov, aj tu posunuli latku o niekoľko stupňov nižšie. To,... Čítať ďalej
26 | 10 | 2023 | Eka Balaskova

Stephen King / spisovateľ

Amerického majstra hororu zrazilo auto a následky zranenia sa prejavili veľkými bolesťami pri sedení. Preto na čas nemohol písať. Lekárom sa však podarilo sčasti ho "dať dokopy".

Facebook / Fanstránka Stephena Kinga | Majster hororu Stephen King

Ľubomír Karásek / moderátor

Hviezda prvých rokov markízáckych Televíznych novín dokonca prežil niekoľko ťažkých autonehôd. Z ich následkov sa úplne nevystrábil, no pri tom, aké mal predpovede, sa dá hovoriť o zázraku.

Sandra Bullock / herečka

Americká filmová hviezda rok po tom, čo natočila film o havárii lietadla, jednu skutočne prežila - lietadlo, v ktorom sedela podľa Plusky na zľadovatelom povrchu pristávacej dráhy dostalo šmyk a havarovalo. Našťastie, bez obetí.

50Cent / raper

Po tom, čo raper nahral jednu zo svojich piesní, ho deväťkrát postrelili a zo zranení sa uzdravil. Presťahoval sa do Kanady a tam sa jeho kariéra mohla rozvinúť naplno.

Jožo Ráž / spevák

Líder kapely Elán na jednej zo svojich ciest motorkou takmer prišiel o život na bratislavskej ulici. Lekári dlho bojovali o jeho život a musel sa prakticky všetko naučiť odznova. Hoci už ani zdravie neslúži tak, ako pred nehodou, bol doslova zázrak, že ešte aj po nehode spieval.

Podržte sa! Neskutočná cena za knihu o Eláne!
Ste fanúšikom Elánu? Na trhu sa objavila nová kniha spolu s DVS. Ale kúpiť si ju môže byť práve pre vás veľký problém. DVD len spolu s knihou! Ak si chcete kúpiť DVD z „posledného“ koncertu kapely z roku 2018, zabudnite. Môžete ho síce mať,... Čítať ďalej
29 | 10 | 2023 | Mária Sliacka

Harrison Ford / herec

Kusisko šťastia mal aj herec Harrison Ford. Tento milovník lietania sa so svojim historickým lietadlom zrútil na ihrisko minigolfu, pričom utŕžil len zlomeniny a odreniny. Padol z výšky zhruba jedného kilometra mal obrovské šťastie.

Marika Gombitová / speváčka 

Jazda autom sa stala takmer osudnou aj Marike Gombitovej. Jej veľmi sľubne sa rozbiehajúcu kariéru prerušila nehoda, pri ktorej jej ochrnuli dve tretiny tela. Gombitová síce spieva, ale na nohy sa zrejme už nikdy nepostaví.

| Narodila sa 12. septembra 1956 v dedinke Turany nad Ondavou

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!