„Doktorka“ Cigániková s pobočníkom Szalayom pochválili novú ministerku
31 | 10 | 2023 I Mária Škultétyová

Obidvaja pozdravujú z ministerstva zdravotníctva, kde sa stretli so Zuzkou Dolinkovou, novou ministerkou. Aké majú z toho pocity? Szalay hovorí, že dobré.

Že tak, ako je táto vláda katastrofa, tak ministerstvo zdravotníctva by mohlo byť  oázou správneho vývoja sektora. Vyjadruje opatrnú nádej, že s pani ministerkou bude možná konštruktívna  spolupráca a sektor sa pohne tým správnym smerom.

Cigániková  sa v tom so Szalayom úplne zhoduje a dopĺňa, že ak pani ministerku nebude zhora nikto dusiť, ak dodrží, čo sľubuje, tak pre zdravotníctvo by to mohlo vyzerať dobre.

Podľa „doktorky“ Cigánikovej zdravotníctvo posilnilo aj v parlamente, kde okrem Tomáša Szalaya je  viac ľudí, ktorí sa do hĺbky do zdravotníctva rozumejú. Zdravotnícky výbor by mohol byť vysoko odborným miestom. Na vládu sa netešia, ale pani ministerke Zuzke Dolinkovej držia palce.

Zostáva nám už len veriť, že po prvej lastovičke, prídu ďalšie. Že opozícia nebude šetriť chválou na novú vládu. Iba žeby nie.

Jana Bittó Cigániková zažalovala Igora Matoviča
Víkendové diskusné relácie aktuálne bežia a aj keď je po parlamentných voľbách, vášne neutíchajú. Jana Bittó Cigániková zažalovala Igora Matoviča, uviedla to v relácii TA3 V politike. Jana Bittó Cigániková zažalovala Igora Matoviča pre jeho... Čítať ďalej
22 | 10 | 2023 | Gabriela Fedičová

A čo napísala na sociálnej sieti odborníčka Cigániková?

"TÁTO VLÁDA JE KATASTROFA, ALE…

Už po prvých dňoch novej vlády je vidieť, kade sa veľká časť ministrov či ministeriek chce uberať. Minister vnútra porušuje zákon, ministerka kultúry nevie napísať pár riadkov textu, ktorý by dával zmysel. Na spravodlivosti zase idú zmierňovať tresty za korupciu, lebo kamoši môžu sedieť.

Tak, ako je táto vláda katastrofou, tak by ministerstvo zdravotníctva mohlo byť akousi oázou správneho vývoja sektora.

ZDRAVOTNÍCTVO MÁ NÁDEJ, ALE…

Včera sme s poslaneckým kolegom doktorom Tomášom Szalayom navštívili ministerstvo zdravotníctva a stretli sa s ministerkou Zuzanou Dolinkovou. Hovorili sme o potrebách zdravotníctva, jej plánoch a o tom, čo nám budú posielať do parlamentu.

So Zuzanou Dolinkovou sme mali vždy korektné vzťahy a po tomto prvom stretnutí sa zdá, že pani ministerka je pripravená konštruktívne spolupracovať s opozíciou, otvorene komunikovať a chodiť na výbory. Po rozhovore máme nádej, že sa tento sektor pohne správnym smerom.

Tak, ako vnímam ministerku zdravotníctva pozitívne, stále si uvedomujem, kto je tu šéf, kto premiér a kto sú koaliční partneri. Pretože akokoľvek potrebné kroky ministerskí úradníci pripravia, stále môžu naraziť na politickú realitu. Ako aj reforma pani ex-ministerky Kalavskej krátko pred voľbami 2020.

Budeme pri tom, uvidíme," uzavrela saskárka.

Odborníčka Cigánikovej: Hlboký dekolt nie je vhodný za každých okolností (GALÉRIA)
Na parlamentné zasadnutia by mala volená elita národa chodiť minimálne slušne oblečená – do parlamentu sa akosi nehodí tričko a „dotrhané“ rifle, hoci poslanci v minulom parlamente okrem prejavov, aj tu posunuli latku o niekoľko stupňov nižšie. To,... Čítať ďalej
26 | 10 | 2023 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik