Zelenskému skonfiškovali a predali byt na Kryme (VIDEO)
30 | 10 | 2023 I Milan Laca

Realitná kancelária odhadla konečnú cenu bytu Zelenského v Jalte.

Konečná cena bytu zodpovedá trhovej.

Dražba

Konečná cena bytu v osade mestského typu Livadia v Jalte, ktorý patril manželke ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského Olene, a predali ho v aukcii za 44,3 milióna rubľov, je adekvátna a zodpovedá trhu, píše denník Izvestija. Na začiatku bol majetok ocenený na viac ako 20 miliónov rubľov a prírastok v aukcii bol 1,2 milióna rubľov. Na dražbe, ktorá trvala 3,5 hodiny, sa zúčastnili dvaja kupujúci.

Kto dobre zarába na Ukrajine? Hádajte, stačí raz!
Zisky zbrojoviek v USA rastú a budú rásť. Reuters: Príjmy amerických obranných spoločností stúpajú vďaka vojne na Ukrajine. Plánujú Americkí dodávatelia zbraní, vrátane Lockheed Martin a General Dynamics očakávajú, že zisky v nadchádzajúcich... Čítať ďalej
27 | 10 | 2023 | Milan Laca

Fajn prostredie

Z okien domu je výhľad na Čierne more. Neďaleko sa nachádza aj palác Livadia, letné sídlo ruských cisárov, kde dovolenkovali aj Mikuláš II. a Alexander II. „Budova je v klasickom ruskom štýle, s veľkými stĺpmi, balkónom, panoramatickými oknami – to všetko dodáva bytu hodnotu. V obytnom komplexe je veľa atrakcií.

Vila so Zelenského bytom

Šťastní majitelia 

Podľa manžela novej majiteľky nehnuteľnosti Ivana T., nevedeli, že byt predtým patril prezidentovi Ukrajiny. Nákup je šťastná náhoda, ktorá si nevyžaduje špeciálnu pozornosť ostatných, zdôraznil muž majiteľky.

screenshot youtube | Zelenského byt

Znárodňovanie

Vlani na jeseň šéf Krymu Sergej Aksjonov oznámil, že na polostrove bude znárodnený majetok osôb spojených s kyjevským režimom. Vo februári tohto roku vyšlo najavo, že majetky ukrajinských politikov a oligarchov, znárodnené  na Kryme sa odhadujú na miliardy rubľov. Šéf krymského parlamentu zároveň oznámil, že poslanci prijali uznesenie o znárodnení. Do konca roka plánujú vydražiť 19 kusov znárodneného majetku ukrajinských oligarchov. Predaj týchto predmetov by mal priniesť do rozpočtu republiky viac ako 1 miliardu rubľov.

Ukrajinský prezident Zelenskyj má problém!
Používatelia sociálnej siete X negatívne hodnotili vyjadrenie ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského k diskusii k víkendových rokovaní diplomatov na Malte, ktorých cieľom bolo hľadať mierové riešenie vojny na Ukrajine, kde sa stretli... Čítať ďalej
30 | 10 | 2023 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik