Arogantný Galko o generálovi Viktorínovi: Nímand a smiešny ujo!
30 | 10 | 2023 I Eka Balaskova

Možno sa to nezdá, ale na sociálnej sieti má svojich fanúšikov aj Ľubomír Galko (OĽaNO). Tí sú mu natoľko oddaní, že ho informujú o tom, keď si niekto dovolí čo-to z minulosti mu pripomenúť. Tak, ako to urobil v nedeľu generál vo výslužbe Jozef Viktorín (Republika).

Viktorín vo svojom statuse vecne pripomenul Ľubomírovi Galkovi jeho ministerskú minulosť. Ľubomír Galko to však poňal po svojom a „len z úcty k svojim informátorom“ venoval Viktorínovi status plný invektív na spôsob „čo chytil do rúk, to pokazil“.

Viktorín, ako Galkova pamäť

„Odvolával ľudí bez dôvodu, ako na bežiacom páse a to že pritom porušoval všetky platné pravidlá mu samozrejme nevadilo. Hlavne, že kam mohol dosadil kamarátov,“ pripomenul Galkovi generál Viktorín na Facebooku. Nevynechal ani jeho podriadeného, neskoršieho ministra Jaroslava Naďa – ten najskôr robil jeho poradcu a neskôr svojho šéfa vymenoval za riaditeľa významného vojenského podniku. To sa však stalo až po tom, ako Galko skončil za odpočúvaciu aféru.

Generál Viktorín pamätá a nenechal na Galkovi suchú nitku!
Generál vo výslužbe Jozef Viktorín (Republika) sa vlastne ani nechcel k Ľubomírovi Galkovi veľmi vyjadrovať, pretože ho považuje za jednu z postavičiek z OĽaNO, resp. po novom Slovensko, ktoré sa opreteky snažia dosiahnuť Matovičov level... Čítať ďalej
29 | 10 | 2023 | Eka Balaskova

Arogantný, ako ... nuž Galko

Ľubomír Galko Viktorína za jeho príspevok označil za smiešneho uja.

„K tomuto nímandovi a zároveň veľmi neschopnému človeku, ktorý sa snaží pomocou môjho mena zviditeľniť, napíšem len to, že je to niekto, čo sa omylom stal vojakom, v celom rezorte bol všetkým vždy na smiech, dokonca aj keď ho upratovací mág Kašický kedysi povyšoval, bolo treba kvôli tomu zmeniť zákon, lebo nemal na to ani vzdelanie ani roky,“vypísal sa poslanec na sociálnej sieti s tým, že všetkým sa uľavilo, keď ho Galko poslal „do teplých krajín“. Podľa Galka sa potom Viktorín niekde potuloval, kým sa nedostal do Republiky, kde to s „historikom Uhríkom a ľudskoprávnym aktivistom Mazurekom“ dotiahli mimo parlament.

Píše len z úcty k informátorom

Jeho osobné ataky voči Viktorínovi pokračujú – píše o ňom, ako o chalankovi naštvanom na celý svet, ktorý keď mu Galko napísal, nech sa vyjadruje priamo, aby ho mohol zažalovať, si zablokoval prijímanie správ.

„Toľko k tomuto zbabelému pseudovojakovi, myslím, že som naňho obetoval až moc písmeniek a riadkov. Napísal som ich len preto, lebo ste ma niektorí na jeho vyjadrenie upozornili, takže z úcty k vám, aby ste boli v obraze,“uzatvára Galko svoj status plný invektív.

Vodiči autobusov na východnom Slovensku sú ohrození! Čelia útokom a neprispôsobiví občania sa správajú horšie ako zvieratá
Slovenská autobusová doprava (SAD) Poprad má problém. Bude nútená zrušiť spoje do niektorých lokalít. Príčinou je fakt, že kvôli asociálnym cestujúcim tam totiž vodiči odmietajú jazdiť. Mnohí sa stretli s agresívnym správaním cestujúcich, iní... Čítať ďalej
30 | 10 | 2023 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik