ZBOHOM CHANDLER! Takmer celý svet v smútku! Zomrel milovaný seriálový herec!
29 | 10 | 2023 I Gabriela Fedičová

Milovaný Matthew Perry je mŕtvy! Vo veku 54 rokov zomrel americký herec známy na celom svete zo sitkomu Priatelia. Seriálový svet tak zahltil smútok.

Vo veku 54 rokov zomrel americký herec Matthew Perry známy zo sitkomu Priatelia. S odvolaním sa na zdroje z polície o tom informovali americké médiá. Správa podľa porálu Topky pochádza od agentúr AFP a AP.        

Facebook@Rádio Rock

Podľa informácií, ktoré sú k dispozícii,našli hercovo bezvládne telo v sobotu v jeho dome v Los Angeles vo vírivke, pričom záchranárom sa ho nepodarilo oživiť.

O hercovej smrti medzi prvými informoval portál TMZ, kde sa uvádza, že na mieste sa nenašli nijaké dôkazy o násilnej smrti a herec sa zrejme utopil.

Práve aj jeho posledný príspevok na sociálnej sieti Instagram bol odfotený vo vírivke.

Informácie o hercovej smrti bezprostredne jeho zástupcovia nepotvrdili, ale polícia v Los Angeles pre agentúru AP potvrdila, že na Perryho adrese zasahujú policajti v súvislosti s vyšetrovaním úmrtia muža približne vo veku 50 rokov.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik