SNS DRŽÍ FORMU! N-KO, SMEČKO či Expres neprinášajú objektívne informácie
29 | 10 | 2023 I Gabriela Fedičová

Víkendové politické diskusie sa začali. V RTVS v politickej diskusnej relácii O 5 minút 12 diskutoval aj predseda mediálneho výboru Roman Michelko z SNS. Ten sa drží rozhodnutia strany nepustiť niektorých novinárov na tlačovku.

Hosťami vo víkendovej diskusnej relácii v nedeľu 29. októbra v RTVS v politickej diskusnej relácii O 5 minút 12 boli Marián Kéry, poslanec NR SR, Smer-SD, Roman Michelko, poslanec NR SR, SNS, Ivan Štefunko, poslanec NR SR, Progresívne Slovensko a Ondrej Dostál, poslanec NR SR, SaS.

Nový predseda mediálneho výboru Roman Michelko z SNS v relácii obhájil rozhodnutie strany nepustiť niektorých novinárov na tlačovky.

Michelko uviedol, že ide o vyjadrenie postoja a dodal, že nominanti SNS na ministerstvách ale s novinármi podľa neho komunikovať budú.

„Otázka je, či sú to novinári alebo PR agentúry. Ja od N-ka, Smečka či Expresu neočakávam objektívne informácie. Ak máte komunikovať s niekým, kto vám chce dopredu nasadiť psiu hlavu, aká je pridaná hodnota?“ položil Michelko v relácii O päť minút dvanásť otázku a dodal, že on sám rozlišuje novinárov aj v jednotlivých médiách.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik