Podržte sa! Neskutočná cena za knihu o Eláne!
29 | 10 | 2023 I Mária Sliacka

Ste fanúšikom Elánu? Na trhu sa objavila nová kniha spolu s DVS. Ale kúpiť si ju môže byť práve pre vás veľký problém. 

DVD  len spolu s knihou!

Ak si chcete kúpiť DVD  z „posledného“ koncertu kapely z roku 2018, zabudnite. Môžete ho síce mať, ale len s najnovšou knihou o skupine. Z jej ceny sa vám však zatočí hlava, informuje dnes24.sk.

Nápad za milión 

Aj tak sa to dá povedať. Skupina Elán po smrti Vaša Patejdla prišla  s nápadom predávať knihu, ku ktorej sú pridané rôzne bonusy. Ide napríklad o  nepredajné vydanie knihy Texty piesní od Borisa Filana, biele rukavice, VIP vstupenku na koncert Elán 70 v roku 2024 v hodnote 399 eur a aj s voucherom s 50 % zľavou a tiež aj DVD koncertu 50 rokov Elánu. Súčasťou je aj 6O minútový záznam z pražskej O2 Arény z roku 2018. Bonus je sám o sebe nepredajný a je vytvorený len pre túto knihu.

Šokujúca cena!

Fanúšikovia ostali v šoku. Celý tento komplet je možné zakúpiť za  cenu 1 400 eur.

Kniha je síce jedinečná, no do rúk sa zrejme dostane len takzvaným vyvoleným, ktorí dobre zarábajú. Ostatní nadšenci môžu o knihe iba snívať, prípadne uvažovať o pôžičke, píše dnes24.sk.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik