MUDr. Bukovský upozorňuje, že bola zatajená dôležitá génovú zložka vakcíny
29 | 10 | 2023 I Gabriela Fedičová

Dr. Igor Bukovský na sociálnej sieti informuje o tom, že Pfizer-BioNTech zatajila pri schvaľovaní dôležitú génovú zložku vakcíny, ktorá môže byť schopná vyvolať vážne poškodenie zdravia.

"V auguste 2023 sa objavili informácie, že dvaja kanadskí vedci objavili v „protikovidových vakcínach“ firmy Pfizer génovú zložku: DNA sekvenciu opičieho vakuolizujúceho vírusu 40, známeho ako SV40, z čeľade polyomavírusov, ktoré sú schopné vyvolávať rakovinu v napadnutom organizme. Z tohto dôvodu musela byť génová sekvencia SV40 v minulosti odstránená z vakcíny proti detskej obrne. Táto zložka nebola oficiálne uvedená v zložení vakcíny pri schvaľovaní vakcíny na použitie v mimoriadnej situácií," informuje na sociálnej sieti Facebook, Dr. Igor Bukovský.

 Bukovský poukazuje na to, že podľa zákonov USA by mal výrobca vakcínu okamžite stiahnuť z obehu.

"Ak to neurobí, federálna prokuratúra alebo prokuratúry jednotlivých štátov by mali vydať príkaz na oficiálne zhabanie takého produktu, ktorého zloženie nezodpovedá informáciám predloženým v dokladoch pri schvaľovaní," vysvetľuje Bukovský.

Bukovský poukazuje tiež na to, že následne Health Canada (Ministerstvo zdravotníctva Kanady) oznámilo, že mu tieto informácie „nespôsobujú starosti“.

"...Avšak, vo štvrtok 19. októbra 2023 predstavitelia Health Canada potvrdili prítomnosť DNA sekvencie SV41 a priznali, že firma Pfizer neinformovala ich úrad o tejto zložke vakcíny. Napriek tomu sa v oficiálnom stanovisku uvádza, že „...sme presvedčení, že analýza rizík a benefitov naďalej podporuje používanie Pfizer-BioNTech vakcíny,“ dodáva.

Ďalej Dr. Igor Bukovský na sociálnej sieti vysvetľuje

DNA opičieho vakuolizujúceho vírusu 40 sa môže vo vakcíne vyskytovať ako následok technologického procesu výroby, ale zistené koncentrácie presahujú „bezpečnú“ hodnotu 18- až 70-násobne. Navyše, tieto fragmenty potenciálne karcinogénnej DNA, sú vo vakcíne veľmi pravdepodobne naviazané do tukových nanočastíc, čo uľahčuje ich prienik do ľudských buniek a jadier buniek priamo k ľudskej DNA, kde môžu spustiť patologické zmeny ľudskej DNA a následnú rakovinu.

Dr. Philip Buckhaults, profesor onkologickej genomiky z Univerzity Južná Karolína napísal vo svojom verejnom statuse, ktorým sa snažil zmenšiť obavy verejnosti, toto: „Nikto nevie, či tieto fragmenty DNA majú nejaký klinický účinok, ale bude rozumné, aby boli očkovaní ľudia sledovaní na dôkazy o akýchkoľvek genetických zmenách.“

Môže byť nález útržkov onkogénnej vírusovej DNA vysvetlením nárastu nečakaných a náhlych rakovinových ochorení, ktoré sa začali vyskytovať u mladých ľudí, vyliečených onkologických pacientov a u ľudí bez známych genetických mutácií s rizikom vzniku rakoviny? Začína sa o tom už vraj dosť nahlas šepkať medzi onkológmi a patológmi po celom svete.

Uvádza aj konkrétne príklady zo života

-Tento týždeň som napríklad stretol mladú ženu, ktorej sa do mesiaca po 1. dávke Pfizer vakcíny z plného zdravia spustila rakovina prsníka, hoci nemala žiadne geneticky VRODENÉ riziko vzniku rakoviny.

-Myslím si, že už je načase, aby sme začali zhromažďovať verejné výroky a tvrdenia politikov, rôznych odborných poradcov, novinárov a „celebrít“ o tom, že „protikovidové vakcíny“ sú „bezpečné a účinné“. 

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik