Generál Viktorín pamätá a nenechal na Galkovi suchú nitku!
29 | 10 | 2023 I Eka Balaskova

Generál vo výslužbe Jozef Viktorín (Republika) sa vlastne ani nechcel k Ľubomírovi Galkovi veľmi vyjadrovať, pretože ho považuje za jednu z postavičiek z OĽaNO, resp. po novom Slovensko, ktoré sa opreteky snažia dosiahnuť Matovičov level vyjadrovania sa. Na Facebooku Viktorín ako príklad pripomína istého novopečeného poradcu českej ministerky obrany. Ale poďme ku Galkovi...

Galko veľmi ostro vystúpil voči ministrovi vnútra a všeobecne voči novej vládnej koalícii. Viktorín vo svojom statuse do osobnej roviny veľmi zachádzať nechcel, no musí mu pripomínať jeho kroky v kresle ministra obrany.

Viktorín si pamätá Galkovu monitorovaciu aféru a tiež jeho koniec v ministerskom kresle. Kamarátstvo s Naďom mu však pomohlo na iné teplé miesto. Galko sa po voľbách a pri nomináciách na ministrov pustil nie len do novej vlády, či novinárov, na mušku si vzal aj prezidentku.

Primitivizmus á-la Galko

„Dnes bol vykopnutý tým Šukajom, či Eštókom, či ako sa ten bulo volá, ako najposlednejší niktoš, bez osobného stretnutia, bez poďakovania, bez potrasenia ruky, len listom. A odvelený do Popradu - tri dni pred odchodom do civilu na jeho vlastnú žiadosť, ktorú si sám podal," napísal na sociálnej sieti ešte vo štvrtok (26. 10.) Ľubomír Galko, podľa ktorého je Šutaj Eštok „obyčajný trtko, ktorý ani len na štýlového mafiána“ nedorástol.

Škrekot tých, ktorí prehrali! Galko prerazil DNO!
"Strašný buran ten Šukaj. Zatiaľ čo on ešte ťahal gumeného káčera, tak dlhoročný policajt Hamran roky velil kukláčom a odvádzal ťažkú policajnú prácu," vyjadril sa vo svojom stause bývalý minister obrany Ľubomír Galko. Reaguje tak na včerajšie... Čítať ďalej
27 | 10 | 2023 | Ivan Mihale

Viktorínova dobrá pamäť

„Odvolával ľudí bez dôvodu, ako na bežiacom páse a to že pritom porušoval všetky platné pravidlá mu samozrejme nevadilo. Hlavne, že kam mohol dosadil kamarátov. Ďalšia postavička z panoptika – Naď mu pri tom všemožne radil z pozície generálneho riaditeľa,“ pripomína Galkovi generál Viktorín na Facebooku.

 Chlapec z Kauflandu urobil kariéru

Viktorín ďalej pripomína Galkovu kauzu s rôznymi spôsobmi monitoringu trebárs aj novinárov. Podľa Viktorína je správne, že na ministerstve skončil tak, ako skončil, rozhodne sa však nestratil.

„To, že jeho vzťahy s Naďom boli nadštandardné, dokazuje aj to, že keď sa tento obchodník so smrťou stal ministrom vojny tak Galka vymenoval za riaditeľa Leteckých opravovní Trenčín, kde veľmi úspešne nešéfoval. Chlapec z Kauflandu takto robil kariéru,“ pripomína Viktorín.

Kde je Galkov problém

„Jeho osobná tragédia je v tom, že je presvedčený o svojej nedotknuteľnosti a o tom, že je čistý ako ľalia. Omyl. Galko isto nie je. Dobre si pamätáme ako predával vojenské zbrane pod reálne trhovú cenu, ako nakúpil pneumatiky so zlým rozmerom a vedzte, že tento pánko má toho na rováši oveľa viac. Takže pán poslanec vo vašom prípade dvojnásobne platí známe: zabudol vôl  že teľaťom bol. Ale strata pamäte neznamená, že ste nepopísaný  list. Naopak, máte tam dlhý zoznam a my ho poznáme,“ pripomína Viktorín.

Galko o prezidentke: Je to také jednoduché - ČAPUTOVÁ SA BOJÍ...
Ľubomír Galko je, zdá sa, bystrý človek. Často býva o sebe presvedčený, že trafil klinec po hlavičke. Aj teraz vie, prečo Čaputová odmietla vymenovať Huliaka, hoci pri Kaliňákovi tak neurobila. Odštartovali to Tódová a Leško Monika Tódová v... Čítať ďalej
21 | 10 | 2023 | Mária Sliacka

Strieľa hlava-nehlava

Galko vo svojej zúfalej snahe nájsť vinníka za  zloženie novej vlády z kritiky nevynechal ani prezidentku Zuzanu Čaputovú.

„Tak pri Huliakovi nepovedala, že jej názor je dôležitejší ako názor voličov a pri Kaliňákovi by to povedala. Toto sú tak infantilné snahy o vyvinenie, respektíve presnejšie povedané, o obhajobu prezidentky, že sa z toho až rozum zastavuje. Jednoducho, proste Zuzana Čaputová nenašla odvahu si vyšliapnuť na Fica a Kaliňáka, lebo sa ich bojí, tak si vybrala Huliaka, lebo jeho a Danka sa nebojí. Takéto jednoduché to je,“ myslí si Matovičov poslanec.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydenni