Europoslanec Radačovský má odkaz pre Miška! Pre Miška Šimečku!
29 | 10 | 2023 I Gabriela Fedičová

Michal Šimečka na svojej stránke spochybnil nomináciu pána Blanára na post ministra zahraničných vecí a európskych záležitostí s tvrdením, že Juraj Blanár nemá žiadne skúsenosti so zahraničnou politikou, píše europoslanec Miroslav Radačovský na sociálnej sieti. Šimečkovi prekáža Juraj Blanár zo strany Smer, ktorý bude zastávať funkciu ministra zahraničných vecí a tak má Radačovský pre "Miška" odkaz.

Odkaz Miroslava Radačovského, europoslanca a predsedu strany Slovenský PATRIOT určený pre Michala Šimečku (PS) preberáme v plnom znení.

Miško. Pokiaľ by ste sa Vy dostali k vládnutiu tak Váš minister zahraničných vecí by neopotreboval žiadne skúsenosti so zahraničnou politikou, ba dokonca ani vzdelanie. Stačilo by mu, aby si vypočul názor prezidenta USA prípadne denne prečítal Wall Street Journal alebo New York Times.

Národný záujem USA je pre Vás to rozhodujúce kritérium pre činnosť v oblasti zahraničnej politiky a smerovania Slovenska. Nadneseným spôsobom si dovoľujem uviesť, že pokiaľ by šéf bieleho domu prehlásil, že je v národnom záujme USA, aby Slováci zrovnali strechy na domoch, aby tam mohli pristávať helikoptéry NATO tak vy a Vaši nominanti by tvrdili, že je to aj v národnom záujme Slovenska a iniciovali legislatívu, aby strechy boli zrovnané a možno by sa Vám na takúto činnosť prispelo aj finančnými prostriedkami z plánu obnovy.

Takto sa v „národnom“ záujme správal aj posledný minister zahraničných vecí Slovenska a takto sa bude v otázkach zahraničnej politiky správať aj v prípade, že by bol zvolený za prezidenta SR.

Miško nehovorím to kvôli tomu, že chcem len bezdôvodne na Vás útočiť prípadne Vás zosmiešňovať

Jednoducho to viem zo skoro 5 ročného pôsobenia v EP a aj osobne z pôsobenia pána Korčoka vo funkcii ministra zahraničných vecí aj vo vzťahu ku mne. Nie je dôstojné Miško Vás ani najsilnejšej opozičnej strany hodnotiť činnosť ministra bez toho, aby mal možnosť dokázať či je ministrom dobrým alebo zlým.

Mám rád mladú generáciu politikov veď mladá generácia je budúcnosť Slovenska. Nech prebieha politická súťaž, ale bez nenávisti, urážania a dehonestovania politického oponenta. Zoberte si príklad zo strany Slovenský PATRIOT, jej členov a sympatizantov. Strana SP je Vašim politickým oponentom, ale nie Vašim nepriateľom na život a smrť. Miško buďte aj Vy patriotom Slovenska a nie patriotom cudzích štátov, ktoré majú svojich patriotov a svoje národné záujmy. Týmito myšlienkami končí Miroslav Radačovský príspevok na sociálnej sieti.

Vládni politici ignorujú ŠIMEČKOVE MÉDIÁ! Kajtárová z Markízy je bez seba
Vyhrali... ale iba v Exit poole. Po voľbách začali chŕliť zlosť a strašia, čo nás tu všetkých ešte čaká. Príkladom sú Gabriela Kajtárová, redaktorka televízie Markíza a Beata Balogová, šéfredaktorka dezinformačného denníka Sme. Teraz bývalý... Čítať ďalej
28 | 10 | 2023 | Mária Sliacka

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik