Eduard Heger straší!
29 | 10 | 2023 I Gabriela Fedičová

Exminister financií a expremiér Eduard Heger (Demokrati) straší na sociálnej sieti. Heger je presvedčený, že prvé kroky premiéra SR Roberta Fica (SMER- SSD) naznačujú, že Slovensko je na ceste do medzinárodnej izolácie.

"Vláda SR už háji záujmy Kremľa, nie Slovenska!" Doslova kričí na sociálnej sieti Eduard Heger, ktorého strana Demokrati v predčasných parlamentných 30. septembra vo voľbách nedosiahla ani 3 percentá.

Prvá cesta Roberta Fica na samit do Bruselu podľa Hegera ukazuje, že premiér zostal verný svojej povestnej vete “Nikdy proti Rusku”. "Tú vyslovil na proteste pred prezidentským palácom tesne predtým ako Rusko agresívne napadlo Ukrajinu," dodáva Heger.

Heger si myslí, že je veľký omyl myslieť si, že vojna na Ukrajine sa Slovenska netýka a že je veľký omyl myslieť si, že sa nás nijako nedotkne, keď na východnej hranici budeme mať Rusko a jeho armádu.

"Prvé kroky Roberta Fica naznačujú, že Slovensko je na ceste do medzinárodnej izolácie," dodáva Heger na sociálnej sieti.

FICO V BRUSELI - TAKTO SA TO ROBÍ, DO PSEJ MATERE! 

Konečne máme premiéra, na ktorého môžeme byť hrdí. V Bruseli hovoril za väčšinu Slovákov, keď odmietol vojenskú pomoc Ukrajine. Skonštatoval to na sociálnej sieti podpredseda Smeru a novopečený podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha.

"Robert Fico odpovedal novinárom plynulo po anglicky, žiadne Van tajm neks tajm ako ten klaun z Trnavy. A hovoril svoje suverénne názory a nie ako Heger či Ódor, ktorí len nosili aporty, ktoré im hádzali západní politici. A ešte pri tom vrteli chvostíkmi," myslí si Blaha.

Fico podľa neho v Bruseli jasne odkázal, že my Slováci podporujeme mier a chceme zastaviť ďalšie zbytočné zabíjanie. "Na Ukrajine sa bijú Američania a Rusi - toto musí prestať. Riešenie je okamžité prímerie a nie dodávky zbraní a kšefty pre americké zbrojovky. Som hrdý na to, že slovenský premiér to povedal na plné ústa. Áno, máme právo na náš názor," prízvukuje smerák.

Odkaz Šimečkovi

"Keď počúvam politikov SaS, ktorí hovoria, že Slovensko nesmie mať vlastnú slovenskú zahraničnú politiku, chytám sa za hlavu. To čo sú za otrocké reči? Keď počúvam Šimečku z PS, ktorý nehovorí o ničom inom ako o vojne, zabíjaní a nenávisti proti Rusku, obracia sa mi žalúdok. Tak choď na front, panáčik a nemudruj!," odkazuje politik lídrovi progresívcov,

Viac v článku:

FICO V BRUSELI - TAKTO SA TO ROBÍ, DO PSEJ MATERE! (VIDEO)
Konečne máme premiéra, na ktorého môžeme byť hrdí. V Bruseli hovoril za väčšinu Slovákov, keď odmietol vojenskú pomoc Ukrajine. Skonštatoval to na sociálnej sieti podpredseda Smeru a novopečený podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha. "Robert Fico... Čítať ďalej
28 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik