Vládni politici ignorujú ŠIMEČKOVE MÉDIÁ! Kajtárová z Markízy je bez seba
28 | 10 | 2023 I Mária Sliacka

Vyhrali... ale iba v Exit poole. Po voľbách začali chŕliť zlosť a strašia, čo nás tu všetkých ešte čaká. Príkladom sú Gabriela Kajtárová, redaktorka televízie Markíza a Beata Balogová, šéfredaktorka dezinformačného denníka Sme. Teraz bývalý mainstream už začína ochutnávať vlastnú medicínu.

Oko za oko?

Niektorí politici súčasnej vládnej koalície sa rozhodli ignorovať mainstreamové média, ako sú napríklad Denník N, Sme, Aktuality alebo aj televíziu Markíza. Dôvod? Mainstream už dlhodobo slovenskú verejnosť zavádza, manipuluje a šíri polopravdy. Redaktori, ktorí z tlačoviek odchádzajú s dlhým nosom, sa určite cítia nepríjemne a poburuje ich to. Môžu si za to sami. Servilne slúžili a klamali, musia znášať dôsledky. 

Frustrované dámy si na internete vylievajú svoje srdcia

Gabriela Kajtárová napríklad na svojom instagrame tvrdí, že politici sa bez hlavného prúdu nezaobídu.

„Niektorí politici sa teraz tešia, ako sa “pomstia” mainstreamu tým, že ho budú ignorovať. Je to komická predstava a nikto normálny si to reálne myslieť nemôže.

Nič mi nepovieš? Nebudeš v telke – neuvidia ťa státisíce voličov. Budeš zbabelo utekať pred otázkami? Uvidia to státisíce voličov. Odmietneš dať stanovisko? Prídeš o možnosť povedať vlastnú verziu – povedia ju za teba iní.

Politici média potrebujú, fungujeme totiž v parazitickej symbióze. Vďaka fejsbuku sa možno sem-tam prekrúžkuje pár individualít, no voľby ešte nikto nevyhral bez toho, aby bol pravidelne v telke. Oni to samozrejme vedia.“

Gabriela Kajtárová z Markízy: Nedáš sa očkovať? Si vrchol sprostoty!
„Mať možnosť očkovať sa a nejsť je pre mňa korunou slobody. A ľudskej sprostoty zároveň. Áno, je to každého slobodné rozhodnutie. Rozhodnutie byť v tejto spoločnosti čiernym pasažierom. Nastúpiť na vlak, ktorý platíme my ostatní kolektívnou... Čítať ďalej
24 | 05 | 2021 | Petra Demková

Politici potrebujú médiá, ale objektívne a nezaujaté  

Kajtárová sa mýli. A čoho dôkazom sú potom výsledky volieb? Veď do predvolebnej kampane sa zapojili  spolu s terajšou opozíciou práve médiá hlavného prúdu. Tieto médiá celú dobu útočili na dnešných vládnych politikov, manipulovali verejnosť a klamali. Žiadna objektivita, iba hejt. Proti Smeru, SNS , Republike, teraz už aj proti Hlasu. Takže suma sumárum: politici potrebujú médiá, ale objektívne a nezaujaté.

Beata Balogová, foto: TASR

Balogová sa obáva trollov

Balogová kritizuje nezávislé médiá, ktoré vraj dávajú priestor proputinovským trollom a konšpirátorom. Vraj novinári z nezávislých médií iba simulujú novinárstvo. A takisto nemajú kapacitu kontrolovať vládu, pozrieť sa na verejné obstarávania.

Šanca pre alternatívu, zlaté časy Šimečkových médií sú, dúfajme, preč    

Iste, nezávislé médiá nedisponujú takými možnosťami ako médiá hlavného prúdu. Nemajú dosť redaktorov a financií, lenže to sa teraz môže zmeniť. Pre mnohých Slovákov práve alternatíva predstavovala svetielko nádeje v temných časoch posledných troch rokov.

Napokon, aj diskusia pod príspevkom Kajtárovej na jej instagrame o čomsi svedčí. Jeden z diskutujúcich napríklad napísal: „No ja by som to až tak ružovo s tými mainstream médiami nevidel. Robert Fico vyhral voľby. Ako často a kedy naposledy bol RF v nejakej diskusii na Markíze? Čo iné než jeho posolstvá z tlačoviek sa dostalo do správ? RF našiel spôsob, ako si získať alternatívnu scénu a to pravdepodobne spečatilo triumf. Média hlavného prúdu majú svoje zlaté časy už dávno za sebou a v spravodajstve budú pravdepodobne len ďalej upadať. Vo mne prevláda skepticizmus.“

IZOLOVANÝ FICO? Šimečkove médiá a progresívci zúria!
Kuvičie hlasy nemali pravdu. Fico nesedel v kúte a dôstojne nás reprezentoval v Bruseli. Bolo že to strašenia a katastrofických predpovedí! Ako bude sedieť Fico v Bruseli sám v kúte a kľačať na ostrom polienku. Ako si kalich trpkosti vypije do dna.... Čítať ďalej
28 | 10 | 2023 | Mária Sliacka

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik