ŠOKUJÚCA smrť a TAJNOSTI okolo pohrebu
28 | 10 | 2023 I Mária Sliacka

Bývalý generálny prokurátor Dobroslav Trnka. Kedysi patril k najmocnejším mužom na Slovensku. Neskôr sa však jeho pozícia zmenila a zo žalobcu sa stal obžalovaným. Jeho smrť mnohých šokovala. 

Odišiel pomerne mladý

Dobroslav Trnka (+59) odišiel vo veku, keď ešte mohol niečo dokázať. Zomrel vo svojom byte v Šamoríne. Bol generálnym prokurátorom, no neskôr sa jeho meno začalo spájať s mnohými škandálmi a podozreniami. Po odchode z prokuratúry sa presťahoval s manželkou z domu v Hamuliakove do bytu v Šamoríne.

Osudné fajčenie

Dobroslav Trnka doplatil tak ako mnohí iní na vášeň k fajčeniu .Bol tuhým fajčiarom, a tak sa mu stala osudným rakovina pľúc, prezradila jeho manželka Zuzana pre Nový čas. S ochorením dlhodobo, no márne bojoval.

Tajnosti okolo pohrebu

Posledná rozlúčka sa s Dobroslavom Trnkom sa uskutoční v úzkom rodinnom kruhu 31. októbra v Bratislave. „Syn si nepraje, aby sme čokoľvek zverejnili,“ povedala zdrvená Trnkova manželka. 

U ČURILLOVCOV zrazu neplatí PADNI KOMU PADNI?
Hoci aktuálne majú kompetentní iné problémy, kauza čurillovcov a manipulácia so spismi určite nezapadne prachom, keďže práve nastupujúca vládna garnitúra na ňu roky poukazovala. Doktor práv Martin Ribár, predseda OZ Za demokraciu a právny štát v... Čítať ďalej
28 | 10 | 2023 | Eka Balaskova

Advokát, ktorý ho zastupoval, na Trnku spomína v dobrom

Martin Krakovský, advokát, ktorý Trnku zastupoval, sa zrejme pohrebu zúčastní. O svojom  bývalom klientovi povedal: „Nevnímal som jeho prácu negatívne, skôr naopak. Správu o jeho úmrtí som prijal so zármutkom, nakoľko môj vzťah ako advokáta a Dobroslava Trnku ako klienta bol vždy korektný, plne mi dôveroval a ako človeka som ho počas troch rokov našej spolupráce vnímal pozitívne.“

So svojím kolegom sa kondolenciou na sociálnej sieti rozlúčil aj aktuálny generálny prokurátor Maroš Žilinka.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

ČO NÁS ČAKÁ? Nebojte sa, vládnuť HORŠIE, ako Matovič a Heger sa už NEDÁ!
Každá nastupujúca vláda by sa mala snažiť prekonať svojich predchodcov a dosiahnuť, aby sa ľuďom na Slovensku žilo lepšie, dôstojnejšie a spokojnejšie ako predtým. Nízky štandard vládnutia za posledných tri a pol roka však túto úlohu novému... Čítať ďalej
28 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik