Jedna vyškerená ako lečo, druhá zdutá ako koza. Prečo?
28 | 10 | 2023 I Mária Škultétyová

Tvár prezrádza veľa o jej majiteľovi. Stačí len pohľad na obrázok a vy už viete, akú má človek náladu, aké myšlienky sa mu preháňajú hlavou.

Pozeráme sa na dve známe tváre

Dve dámy, ktoré pozná celé Slovensko. Teda nie tak celkom.  Tú vyškerenú nie. Nepozná ju herečka Milka Vašáryová. Keď Martina Šimkovičová  hlásila správy na Markíze, pani Milka zrejme nežila na Slovensku. Alebo nepozerala Markízu. Nemôže teda vedieť ani to, že šikovná Martinka za prácu aj OTA dostala.

Ako čítať fotografiu

Keď chceme správne čítať fotografiu, mali by sme vedieť, kedy vznikla. Ak by sa dámy fotili ráno,  povedali by sme, že Martinka sa dobre vyhajala a pani prezidentka nemala dobrú noc. Stáva sa   aj to, že raňajšia nálada niekedy sprevádza človeka celý deň. Mrzutý sa zobudíš, mrzutý ostaneš. Poznáte to.

My vieme, že dámy pózovali pri menovaní vlády, teda popoludní. A tak sa z fotografie  dá čítať , čo mali na obed, a tiež ich nálada na slávnostnom akte.

Poučení tým, čo by sme mali vedieť, teraz  skúste  uvažovať spolu so mnou. Ak sa netrafím do reality, obom dámam aj vám sa vopred ospravedlňujem.

Šimkovičová totálne odrovnala prezidentku! Takto sa to robí do psej...
Zničená a priam zdevastovaná Zuzka Čaputová včera na vlastné oči zažívala potupnú porážku. Jej materská strana na čele s Michalom Šimečkom to nedokázala a diktát Bruselu sa konať nebude. Na miesto toho prichádzajú mená, ktoré Čaputová a liberáli... Čítať ďalej
26 | 10 | 2023 | Ivan Mihale

Prečo sa prezidentka neusmieva

Panenka Mária skákavá! Už aby som to mala za sebou. Dnes mám naozaj ťažký deň. Jeden z najťažších v úrade. Aj noc bola zlá. Juraj bol preč, boli voľakde v Očovej počítať sysľov. Ja som nemohla ani oko zažmúriť, keď som si pomyslela, čo ma čaká.  Musím sa kukať na tieto nechutné ksichty. A táto krásavica vedľa sa tu smeje ako filmová hviezda. Juj, či mám zlosť! Najradšej by som ich všetkých vykopla  z vlády aj z paláca. A ešte ten ťažký obed! Knedľa, kapusta. Najedla som sa do prasknutia, treba mi ísť. Nafukuje ma, len aby mi švíky nepopraskali! Mala by som sa aspoň na pol huby usmievať. Ale či sa to dá? No nedá! Ešte mi včera aj včely uleteli, uznáte, že nemám dôvod na úsmev.

Prečo sa ministerka smeje

Prišiel môj veľký deň. Som ministerka, kto je viac?! Juj, či mám radosť! Teším sa, že všetkých, čo boli proti mne, od  jedu rozhodí. Aj táto tu. Aha, aká je nafúknutá! Ako lopta. Neviem, čo mala na obed, keď je zdutá. To nie je prezidentka, knedľa je to!

Cvak! Jedna ako lečo, druhá zdutá

Fotografia, ktorá vojde do histórie. Fotografia, ktorá ponúka otázku, prečo sa jedna usmieva a druhá je zdutá. Ak ju o pár rokov bude čítať  človek, ktorý nezažil prezidentku ani povolebnú náladu na Slovensku, tak si pomyslí, že autor fotografie urobil chybu. Zabudol povedať: „Dámy, usmievajte sa, prosím!“

Pelleho červené tangáče - Matovičova úchylka?
Vynášať na verejnosť, čo sa deje za dverami spálne, sa nepatrí. Rovnako tak sa nepatrí vystavovať na obdiv tangáče, trenky či inú spodnú bielizeň. Aj keď je luxusná, aj keď je sexi červená či čipkovaná. Medzi nami žijú rozliční úchyláci. Niekto má... Čítať ďalej
27 | 10 | 2023 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik