IZOLOVANÝ FICO? Šimečkove médiá a progresívci zúria!
28 | 10 | 2023 I Mária Sliacka

Kuvičie hlasy nemali pravdu. Fico nesedel v kúte a dôstojne nás reprezentoval v Bruseli. Bolo že to strašenia a katastrofických predpovedí! Ako bude sedieť Fico v Bruseli sám v kúte a kľačať na ostrom polienku. Ako si kalich trpkosti vypije do dna. Skutočnosť však bola úplne iná.    

Samit mátal viacerých

Dôležitý samit v Bruseli zrejme potrápil viacerých politikov. Isteže, aj Róberta Fica, pretože ten si uvedomoval jeho dôležitosť a takisto mal obavy, či bude do termínu začiatku samitu  vymenovaná nová vláda a či na samit za Slovensko napokon nepôjde premiér  Ódor.

Strašenie občanov zo strany porazených 

Opozícia predpovedala, že ak sa  Fico do Bruselu dostane, bude tam sedieť v kúte a možno sa pri ňom pristaví tak akurát Viktor Orbán , prípadne budú obaja sedieť v kúte spoločne. Vraj s Ficom európski lídri odmietnu komunikovať. Oľano tejto téme venovalo celú tlačovú konferenciu.

Peter Pollák povedal, že Roberta Fica na samite EÚ nebude nikto brať vážne a že poslanci za stranu Smer prídu o svoje funkcie a ich návrhy nebudú môcť pretaviť do poslaneckej práce. Informáciu z tlačovej konferencie priniesli aj Noviny plus TV JOJ. Hospodárske noviny uverejnili článok, ktorého titulok znel: „Ešte ani nemáme vládu a už je tu forma izolácie. So Smerom nechcú hovoriť ani vlastní, vyhlásil odborník.

Bábkoherečka Remišová si voči vláde R. Fica dovoľuje čím ďalej tým viac
Bábkoherečka Veronika Remišová si dovoľuje čím ďalej tým viac, voči členom vlády Roberta Fica. Po vzore svojho veľkého idola Igora Matoviča, ktorého opustila, aby sa k nemu mohla vrátiť doslova značkuje nových členov vlády a predpovedá úpadok... Čítať ďalej
25 | 10 | 2023 | Gabriela Fedičová

Vyjadrila sa aj bábkoherečka a díler vodky

Bábkoherečka Remišová tvrdila, že izolácia bude mať výrazný dosah na medzinárodné dohody, na zamestnanosť a slovenskú ekonomiku. Bývalý díler vodky a našťastie aj bývalý premiér Eduard Heger 27. októbra napísal na svojom facebookovom statuse: „Prvé kroky Roberta Fica naznačujú, že Slovensko je na ceste do medzinárodnej izolácie."

Trocha rozvíril stojaté vody  

O Ficove názory na samite určite záujem bol. Možno aj mnohé staré kapry ožili, keď do Bruselu zavítala dravá šťuka, ktorá tam rozvírila kalné stojaté vody. O prijatí nášho premiéra svedčia aj fotky a videá, ktoré boli zverejnené na internete. Napokon, posúďte sami. 

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Suspendovanie Smeru a Hlasu: A OPOZÍCIA UŽ VYKRIKUJE! Ozvala sa aj Veronika
Strana európskych socialistov vo štvrtok pozastavila členstvo strane Smer-SSD Roberta Fica aj Hlas-SD Petra Pellegriniho, ktoré v stredu oznámili zostavenie vlády na Slovensku, informuje POLITICO. Fico ako premiér bude na rokovaniach EÚ sedieť v... Čítať ďalej
13 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik