EÚ ZVONÍ UMIERÁČIK! Môžu za to bludy progresivistických politikov
28 | 10 | 2023 I Eka Balaskova

Tam, kde sme, nás priviedli bludy progresivistických politikov! Vojenský analytik Andor Šándor je presvedčený, že politici ukázali v oblasti migrácie svoju nezodpovednosť a hranice už boli prekročené. V dôsledku toho budú európske metropoly svedkom masívnej nespokojnosti ľudí. Povedal to pre portál Život v Česku, ktorý tiež pripomenul vyjadrenie českého prezidenta Petra Pavla.

Šándor hovorí o tom, že aj humanita musí byť aplikovaná s rozumom a nie na úkor vlastnej bezpečnosti. Ak teda chceme ešte zachrániť Európu, potrebujeme prijať účinný migračný pakt. Pavel na sociálnej sieti X po sérii demonštrácií na podporu Palestíncov v Pásme Gazy vyzval na dôsledné odsúdenie a zastavenie násilia a potrestania zločinov.

Prekročená hranica

Andor Šándor hovorí, že hranicu sme prekročili už veľmi dávno – dovolili sme nikto nevie, akému počtu ľudí vstúpiť do EÚ bez toho, aby boli akokoľvek identifikovaní a následne vrátení. Politici podľa neho žijú v bludoch o humanite, lenže humanita patrí len tomu, kto sám sa humánne správa.

„Humánny postoj potom k tomu, kto vraždí ľudí alebo je nebezpečenstvom pre spoločnosť, v tomto kontexte neodráža realitu situácie,“ upozorňuje Šándor s tým, že západná Európa už je v stave, kedy nemá riešenia.

„Ak sa nespamätáme, neprijmeme efektívny migračný pakt, tak si myslím, že Európskej únii zvoní umieračik,"uviedol k situácii Andor Šándor pre ŽivotvČesku.

Keď dobrovoľníci suplujú štát: Hraničné hliadky sa násiliu vyhýbajú
Občianske hraničné hliadky (OHH) na hraniciach s Maďarskom zvlášť okolo Veľkého Krtíša sú už nejaký čas súčasťou zelenej hranice. Tam svoju úlohu vidia v monitorovaní zelenej hranice, čím chcú docieliť psychologický efekt voči ilegálnym migrantom,... Čítať ďalej
27 | 10 | 2023 | Eka Balašková

Európa už to cíti

Situácia sa vyostrila po teroristických útokoch palestínskych radikálov z hnutia Hamas na Izrael zo začiatku októbra, po ktorých Izrael podniká odvetné útoky. Napríklad Berlín minulý týždeň prežil vyhrotené propalestínske demonštrácie, dvojica útočníkov hodila zápalné fľaše na židovské komunitné stredisko so synagógou.

Český prezident reaguje tiež

„Nenávisť proti druhému etniku alebo akémukoľvek náboženstvu nemôžeme tolerovať, rovnako ako nemôžeme tolerovať nárast antisemitizmu. Nie je možné byť tolerantný k netolerantným. Nenávisť nie je možné schovávať za slobodu alebo iba iný názor,"uviedol Pavel vo videu na sociálnej sieti X.

EURÓPU DESÍ HROZBA ISLAMSKÉHO TERORIZMU! Štáty hromadne zatvárajú hranice (FOTO)
Útok zápalnou bombou na berlínsku synagógu a vraždy v Belgicku a Francúzsku! Slovinsko vo štvrtok oznámilo, že zavedie hraničné kontroly so susedným Maďarskom a Chorvátskom. Urobilo tak po rozhodnutí Talianska urobiť to isté so Slovinskom z... Čítať ďalej
21 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!