Škrekot tých, ktorí prehrali! Galko prerazil DNO!
27 | 10 | 2023 I Ivan Mihale

"Strašný buran ten Šukaj. Zatiaľ čo on ešte ťahal gumeného káčera, tak dlhoročný policajt Hamran roky velil kukláčom a odvádzal ťažkú policajnú prácu," vyjadril sa vo svojom stause bývalý minister obrany Ľubomír Galko.

Reaguje tak na včerajšie udalosti a prácu ministra Matúša Šutaja Eštoka v praxi, ktorý odvolal vo štvrtok odvolal prezidenta Policajného zboru (PZ) Štefana Hamrana. Rozhodnutie označil za nevyhnutný krok k tomu, aby polícia začala plniť svoje skutočné poslanie v súlade so zákonom.

Galko známy svojim primitívnym slovníkom tak len potvrdzuje úroveň politikov, ktorí prehrali

"Dnes bol vykopnutý tým Šukajom, č i Eštókom, či ako sa ten bulo volá, ako najposlednejší niktoš, bez osobného stretnutia, bez poďakovania, bez potrasenia ruky, len listom. A odvelený do Popradu - tri dni pred odchodom do civilu na jeho vlastnú žiadosť, ktorú si sám podal," dopĺňa politik.

"Ono si henten Šukaj teraz určite myslí, aký je frajer a ako nenávidenému policajnému prezidentovi zakrútil krkom. V skutočnosti však len ukázal, že je obyčajný trtko a ani na poriadneho mafiána, ktorý je síce gaunerom, ale aspoň má štýl, nedorástol," uzavrel svoj status. Redakcia HD pripomína, že Galko dostal v predčasných parlamentných voľbách iba 10974 hlasov.

Eštók to povedal jasne

"Mojou najväčšou prioritou je zabezpečiť bezpečnosť občanov. Zároveň musí v polícii skončiť chaos, nekompetentnosť a aj jej zneužívanie. Jediným kritériom, ktorým sa bude musieť riadiť každý policajt bude dodržiavanie zákona," uviedol nový minister vnútra na sociálnej sieti.

Totálne prepadáky volieb: Nicholsonová, Pročko a Budaj (FOTO)
Analytici organizácie KAPA 12 ani nie mesiac po voľbách vystavili odchádzajúcej vládnej koalícii vysvedčenie. OĽaNO, Sme rodina, SaS a Za ľudí z ich analýzy nevychádzajú s veľmi dobrým kreditom napriek tomu, že za zdroj informácii si analytici... Čítať ďalej
23 | 10 | 2023 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!