Nemeckí vakcinátori dostávali za podanie jednej dávky sto eur (VIDEO)
27 | 10 | 2023 I Eka Balašková

Baránek, Lakota, Piják, Bukovský, či Peková by mohli od zadosťučinenia tancovať. Došlo totiž na ich slová, za ktoré boli inými „odborníkmi“ ostrakizovaní, mnohí aj kriminalizovaní. Tešiť sa však nemôžu. Prečo? Na ich slová o tom, že pri vakcínach na covid slúžime ako pokusné zvieratká sa potvrdili. Pritom každý, kto sa nechal vakcínovať, podpísal tzv. informovaný súhlas, teda že podanie experimentálnej látky v štádiu vývoja podstupujete dobrovoľne a že ste si plne vedomí všetkých nežiadúcich účinkov vrátane smrti.

Mikrobiologička Soňa Peková tvrdí, že sú takí, ktorí sa nemôžu k veľkému omylu nazvanému očkovanie proti covidu priznať, no ten razantný nástup rôznorodých ochorení od neurologických, až po extrémne rýchle onkologické, je zrejmý. Peková pritom na rovinu hovorí, že zadarmo to v Česku, ani v Nemecku nik nerobil. Pritom ani nie pred dvoma rokmi niektorí politici aj na Slovensku tlačili na to, aby bolo toto očkovanie povinné.

Nepriznajú sa

Peková tvrdí, že tí, ktorí obhajovali vakcináciu sa nemôžu priznať k vlastnej chybe.

„Množstvo ľudí tej sebareflexie schopná je. Vidia, že zrazu majú neurologické problémy, nemôžu chodiť, majú obrny, rozvinul sa veľký počet neurodegeneratívnych ochorení,“menuje Peková pre Protiproud.cz fatálne zdravotné následky „očkovania“ proti covidu.

Advokát Kubina: Nový minister na krok voči čurillovcom nemá právo
Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok rozhodol o dočasnom pozbavení výkonu štátnej služby šiestich príslušníkov Policajného zboru. Jeden deň odvolal a preradil policajného prezidenta Hamrana a deň na to rozhodol o pozbavení výkonu štátnej služby... Čítať ďalej
27 | 10 | 2023 | Eka Balašková

Ťažko dokázateľné, no zrejmé

Aj Peková sa ale pýta, prečo sa to zamlčiava a kompetentní – lekári, vláda, farmaceutické firmy sa celú vec snažia zamiesť pod koberec a tvária sa, že ten zvýšený počet mŕtvych tu nie je, že tie kardiologické problémy, či nádory vo vysokom štádiu vývoja u športovcov či mladých ľudí sú normálne. Pripomína, že pravdepodobnosť tu je, ale keďže sa tieto problémy prejavia až zhruba pol roka po tretej dávke, tá spojitosť nie je úplne zrejmá, no je zreteľná.

Nie každý sa na to dal

„Domnievam sa, že zadarmo to asi nik nerobil, pretože ide o zločin proti ľudskosti. Ale keď sa retrospektívne pozrieme na osobnosti propagátorov, tak ma neprekvapujú, pretože to boli prototypy ľudí, ktorí keď bolo treba niekomu niekde „stúpiť na krk“, tak oni to urobili,“ konštatuje Peková pre Protiproud s tým, že kým sa to rozbehlo, tak bolo oslovených ďaleko viac ľudí, ktorí ale odmietli do toho ísť.

Dobre zaplatené

„Tu v Česku dostávali za jednu aplikáciu 850 korún. Od kolegov z Nemecka viem, že dostávali sto eur, pretože tam je vyššia životná úroveň. Zaujímalo by ma, za koľko peňazí tí, čo sa tu exponovali ako experti, alebo za čo vymenili to svoje svedomie, pretože to sa inak nazvať nedá,“ uvažuje Peková. Veď peniaze sa rozkotúľajú, ale to vedomie zostáva.

Europoslanec o postoji PS: Keby USA chceli, tak aj sedlové strechy narovnáme
Bývalý slovenský europoslanec Michal Šimečka (PS) sa na adresu nastupujúceho ministra zahraničia vyjadril, že jeho meno nie je pre našu politiku najlepšia správa. Jeho bývalý kolega, europoslanec Miroslav Radačovský (Slovenský patriot) s ním... Čítať ďalej
27 | 10 | 2023 | Eka Balaskova

Bezodkladne povinne

Jednou z politických strán, ktoré hovorili o povinnom očkovaní proti covidu ešte v novembri 2021 bolo Progresívne Slovensko. Podľa jeho predsedu Michala Šimečku nám pandemická situácia neumožňovala čakať a váhať, preto Slovensko musí zaviesť povinnú vakcináciu populácie, až na vážne zdravotné výnimky. „Povinné očkovanie obyvateľstva už nie je o názore, ale o nevyhnutnosti a zodpovednosti voči očkovaným, neočkovaným, ekonomike, ale aj našim zdravotníkom a zdravotníčkam. Vyzývame vládu, aby zaviedla povinné očkovanie bezokladne,“napísal vtedy na Facebooku Šimečka.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám