Hamran sa mal dnes hlásiť v Poprade. Nedostavil sa
27 | 10 | 2023 I Ivan Mihale

Ako sme vás informovali, minister vnútra SR Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD) vo štvrtok odvolal prezidenta Policajného zboru (PZ) Štefana Hamrana z funkcie a preradil ho na na okresné oddelenie Policajného zboru v Poprade. Rozhodnutie označil za nevyhnutný krok k tomu, aby polícia začala plniť svoje skutočné poslanie v súlade so zákonom.

Štefan Hamran sa mal v piatok (27. 10.) ráno hlásiť na okresnom oddelení Policajného zboru v Poprade, kam ho preradil nový minister vnútra Matúš Šutaj Eštok. Ten ho vo štvrtok (26. 10.) odvolal z pozície policajného prezidenta. Skončil však u lekára.

Televízia Markíza zisťovala, či v Poprade Hamran nastúpil. Uviedol, že by sa aj dostavil, no v súčasnosti je v čakárni u lekára. Je chorý.

Škrekot tých, ktorí prehrali! Galko prerazil DNO!
"Strašný buran ten Šukaj. Zatiaľ čo on ešte ťahal gumeného káčera, tak dlhoročný policajt Hamran roky velil kukláčom a odvádzal ťažkú policajnú prácu," vyjadril sa vo svojom stause bývalý minister obrany Ľubomír Galko. Reaguje tak na včerajšie... Čítať ďalej
27 | 10 | 2023 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!