Spoločnosť, ktorá vyvinula prvú vakcínu proti covidu, šokuje: Očkovanie proti RAKOVINE!
26 | 10 | 2023 I Ivan Mihale

Znamená to začiatok konca choroby, ktorá doslova desí a zabíja ročne milióny ľudí? Alebo je to iba ďalší podvod a biznis farmafirmy?

Biotechnologická spoločnosť BioNTech z nemeckého Mainzu sa dostala do povedomia ľudí v čase koronavírusovej pandémie, keď spolu s americkou farmaceutickou spoločnosťou Pfizer vyvinula prvú vakcínu proti COVID-19.

Vakcína s komerčným názvom Comirnaty je založená na technológii mRNA. Nápad vzišiel z výskumu rakoviny, kvôli ktorému bola spoločnosť BioNTech založená.

Prvé výsledky

A vonku sú prvé výsledky štúdie ich vakcíny CARVac proti rakovine, ktoré spoločnosť predstavila tento týždeň. Ako informuje denník Bild, v rámci štúdie dostalo túto novú vakcínu v štyroch dávkach 44 chorých pacientov.

Spoľahlivo sa dali vyhodnotiť údaje od 38 pacientov, pričom u 74 % sa rakovina zastabilizovala, resp. nádor prestal rásť. Zároveň najmenej u 45 % osôb sa nádory zmenšili aspoň o 30 %.
Vedľajšie účinky

V priebehu vakcinácie bol u 23 zo 44 testovaných osôb spozorovaný nárast zápalových reakcií. Vo väčšine prípadov sa vyskytla horúčka, poprípade aj nízky tlak.

„Dvaja pacienti pociťovali dlhotrvajúce symptómy, v jednom prípade dokonca život ohrozujúce symptómy,“ informoval Bild.

Cesta je ešte dlhá, v roku 2024 by mala odštartovať druhá fáza štúdie, v ktorej bude účinnosť a dávkovanie bližšie špecifikované. BioNTech chce do roku 2030 liečiť 10-tisíc pacientov s rakovinou.

Na sociálnych sieťach v Nemecku však táto správa priniesla rozporuplné reakcie a súdiac podľa komentárov na vakcináciu prevláda negatívny názor.

ZUZANA ČAPUTOVÁ prehovorila po vymenovaní vlády
Nová vláda by mala ukázať, že má záujem zastupovať a reprezentovať všetkých občanov. Prezidentka SR Zuzana Čaputová to uviedla v príhovore po vymenovaní kabinetu premiéra Roberta Fica (Smer-SD). Za dôležité považuje jasné uistenie, že v dôstojnosti... Čítať ďalej
25 | 10 | 2023 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik