Reakcia generála Viktorína na Naďove nové miesto. Toto sú jeho záujmy!
26 | 10 | 2023 I Ivan Mihale

Jaroslav Naď, exminister obrany SR, ktorý kandidoval s ďalšími odídencami z OĽaNO za stranu Demokrati dlho bez práce neostal. Na sociálnej sieti sa pochválil, že dostal ponuku zo zahraničia a jedným dychom aj dodal, že sa teší na spoluprácu a nové výzvy.

Exminister obrany Jaroslav Naď (Demokrati) sa stal poradcom českej ministerky obrany Jany Černochovej. 

"V oblasti obrany a bezpečnosti sa pohybujem vyše 20 rokov. Prešiel som pozíciami od radového úradníka, cez vedúceho oddelenia, riaditeľa odboru, šéfa sekcie na rezorte obrany, cez diplomatického zástupcu Slovenska v NATO a EÚ až po ostatné roky v ministerskom kresle," informoval Naď na sociálnej sieti. "Dovolím si povedať, že poznám procesy, ľudí a myslím, že som preukázal, že namiesto prázdnych sľubov dávam prednosť tvrdej práci a výsledkom," dodal.

Naď je presvedčený, že v zahraničí oceňujú jeho prínos do oblasti obrany a píše, že s ďalšími kolegami z fachu má vynikajúce vzťahy.

"Vážim si ponuku Jana Černochová, zúžitkovať moje skúsenosti a odbornosť na pozícii poradcu ministerky obrany ČR pre zahraničné vzťahy a oblasť československej obrannej a priemyselnej spolupráce. A aby ste to mali kompletné dodám, že pôsobiť budem v rámci Agentúry pre medzivládnu obrannú spoluprácu (AMOS) MO ČR. Som presvedčený, že vzťah - Slovensko a Česko môže nadobúdať ďalšie formy konkrétnej spolupráce. Koniec-koncov, už sme preukázali pri viacerých dôležitých projektoch ako spoločné obstaranie nových bojových vozidiel pechoty či ochrana slovenského neba, že spolupráca je to, čo prináša mnohé benefity a pozitívne výsledky pre všetkých. Jani, ďakujem, veľmi sa teším na spoluprácu a nové výzvy!" Uviedol ešte Naď na sociálnej sieti.

Priorita sú peniaze, nie Slovensko

Facebook generál Jozef Viktorín - Republika | Generál Jozef Viktorín.

 

"Naď ako poradca českej ministerky obrany? Tomuto sa povie oddanosť národným farbám a výsledok práce Naďa pre Ozbrojené sily SR. Doslova zbabelý útek k susedom je dôkaz jeho falošnej a zradcovskej povahy. Zasa a znova dokresľuje charakter bývalého ministra vojny." Kontruje generál Viktorín z hnutia Republika a odhaľuje, čo je Naďovým najväčším lákadlom.

"Peniaze sú pre neho prioritným lákadlom, nie Slovensko . Konečne verejne vydokladoval, že tento náhodne sa vyskytuvší človiečik na ministerskej stoličke má občanov Slovenskej republiky za bláznov a jeho priorita je len a výlučne jeho vlastná peňaženka. Jeho záujmom sú ako inak len osobné výhody a osobný profit. Nie je to samozrejme nič nové pod slnkom. Je to niečo, čo všetci dávno vieme. Po ministrovi vojny teda definitívne na Slovensku zostala iba spúšť na rezorte a v armáde. ..a samozrejme veľmi nepríjemná pachuť v ústach."

Pre toho, čo Slovákov nazval opicami, má generál Viktorín odkaz!
Generál Jozef Viktorín (Republika) píše o tom človeku, ktorý nazval Slovákov opicami a poukazuje na to, že: "dnes už všetci vedia, že na čo siahol, to pokazil." Áno, reči nie je o nikom inom, ako exministrovi obrany, Jaroslavovi Naďovi. Generál... Čítať ďalej
20 | 10 | 2023 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik