Odborníčka Cigánikovej: Hlboký dekolt nie je vhodný za každých okolností (GALÉRIA)
26 | 10 | 2023 I Eka Balaskova

Na parlamentné zasadnutia by mala volená elita národa chodiť minimálne slušne oblečená – do parlamentu sa akosi nehodí tričko a „dotrhané“ rifle, hoci poslanci v minulom parlamente okrem prejavov, aj tu posunuli latku o niekoľko stupňov nižšie. To, že je niekto oblečený dobre ešte však neznamená, že jeho voľba je aj adekvátna k udalosti.

Výnimočnou udalosťou bolo aj stredajšie slávnostné zasadnutie Národnej rady SR. Módna redaktorka Nového času Karin Kollárová si „posvietila“ na niektorých zástupcov ľudu v NR SR a ich vzhľad.

@tasr
Hlasáčky bodovali

Redaktorka pochválila už tradične vkusne oblečené Denisu Sakovú a Zuzanu Dolinkovú. Dolinková nechala vyniknúť dlhým nohám v elegantnej sukni a špicatých lodičkách, u Sakovej ocenila účes, ktorý podľa nej podčiarkol slávnostný vzhľad. Ako „vhodný do parlamentu“ hodnotila redaktorka aj štýl Ľubice Laššákovej, ktorej vytkla hádam len dĺžku sukne.

UŠÚĽATE SA! Huliak téma č. 1 aj v satire
Hlavy humoristov a rôznych ľudových satirikov nezaháľali ani v uplynulom týždni. Zase - môžu zaháľať, keď sa toho na Slovensku toľko deje? Dianie je síce mnohokrát asi skôr na zaplakanie občana, ale Slovák je tvor vynaliezavý a vie sa zasmiať aj... Čítať ďalej
24 | 10 | 2023 | Eka Balaskova

„Pastva pre oči“ sa nehodí všade

Aj Janka Bittó Cigániková (SaS) sa rada dobre oblieka, no podľa módnej redaktorky na parlamentnú pôdu odhalený dekolt jednoducho nepatrí. Aj keď eleganciu sa snažila vyvážiť luxusnými doplnkami.

Nováčikovia zaujali

Do parlamentu ako noví nastúpili poslanci za Progresívne Slovensko. Ingrid Kosová prišla síce vo vkusných šatách, no mala zvoliť inú dĺžku a odborníčka na módu jej radí prezuť sa – trblietavé topánky sa skôr, ako do parlamentu hodia na disko. Pochválila však Michala Saba a jeho trendy „outfit“. Iný, nepriesvitný odev, mohla zvoliť Lucia Plaváková.

Ani neurazila, ani neoslnila

Máriu Kolíkovú zo SaS síce redaktorka pochválila za výber, no bolo to podľa nej také – nemastné, neslané. Pochválila však Martinu Šimkovičovú za vkusný „šanelovský“ kostým, no obuv, ktorú zvolila, sa hodí skôr na prechádzku do mesta.

Poslanci zvolili za podpredsedov parlamentu Blahu, Žigu, Danka a Šimečku
Poslanci Národnej rady (NR) SR na stredajšej ustanovujúcej schôdzi zvolili štyroch podpredsedov parlamentu. Sú nimi Ľuboš Blaha (Smer-SD), Peter Žiga (Hlas-SD), Andrej Danko (SNS) a Michal Šimečka (PS). V tajnom hlasovaní bolo platných 142 hlasov.... Čítať ďalej
25 | 10 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!