MATOVIČ JE SPÄŤ! Ukážem vám aj PELLEHO ČERVENÉ TANGÁČE, ak sa PAVLÍNKE neospravedlní! (VIDEO)
26 | 10 | 2023 I Diana Zaťková

Darmo bude prezidentka, odchádzajúca vláda, prichádzajúca vláda, opozícia, dolniaci, horniaci, katolíci, dúhoví, vedci, robotníci, ženy, muži, bieli, čierni, hnedí, červení, modrí, fialoví, dezoláti a iní novinári, tlupa paviánov v ZOO, kravy na farmách, či strana priateľov piva vyzývať na koniec s prejavmi nenávisti a ukľudnenie situácie na Slovensku, keď sa z verejného priestoru nestratil náš jediný a jedinečný Igor Matovič. Prvá schôdza parlamentu a prvé prejavy nenávisti sú späť. Líder obyčajných ľudí (nemôžeme spomenúť nový názov hnutia, to by bola vlastizrada!) sa tentoraz zameral na spodnú bielizeň čerstvo zvoleného predsedu parlamentu Petra Pellegriniho. Čo je však za tým?

Matovič je späť!

PELLEHO ČERVENÉ TANGÁČE. Tak znie titulok statusu Igora Matoviča na sociálnej sieti. Jednoducho rozoštvávanie, urážky, nenávisť ho neopustili.

"… včera to v parlamente smrdelo selankou. Vzduchom sa niesol akýsi čarovný súzvuk medzi koalíciou zla a opozičnými stranami, ktoré veľmi chceli ísť s nimi do spoločnej vlády. Prichádzal na rad bod o voľbe nového predsedu parlamentu a mne sa nechcelo ho prejsť tichým šúchaním nožičkami. Vystúpil som a jedinému kandidátovi som dôrazne pripomenul jeho verejný sľub všetkým dôchodcom. Sľubil totiž, že ak dôchodcovia zvolia Hlas, tak už tieto Vianoce budú mať všetci 13. dôchodok vo výške 640 EUR," začal svoj príspevok Matovič zdanlivo o sľuboch Hlasu, ale my sme dostatočne nepochopili, čo s tým má urážanie jeho lídra.

Podľa Matoviča chce po voľbách Pellegrini dôchodcov podviesť a na svoj verejný sľub chce akosi zabudnúť - a na Vianoce im chce pridať z koláča dieru "… tak som mu to vykričal a nazval ho podvodníkom, ktorý len zneužil dôchodcov", píše expremiér. Škoda len, že nespomenul, ako chce splniť sľuby o 500 eurách všetkým obyvateľom osád, ktoré dal pred voľbami on.

O červených tangáčoch a jamkách, o hnoji v parlamente a hanbe národa
Hlas ľudu: Rada by som poznala názor psychológa na Matovičov stredajší prejav v národnej rade. Chcela by som počuť, kde sa v jednom človeku berie toľko nenávisti, urážok a poníženia. Možno aj toto vystúpenie v rozprave prispelo k tomu, že... Čítať ďalej
26 | 10 | 2023 | Mária Škultétyová

Igor útok na Pavlínku nepredýchal

"Rovnako som mu pripomenul ďalší podvod, ktorým sa dostal k moci - v posledný deň kampane za pomoci mafiána Haščáka z Penty zasypal celé Slovensko “odhalením” o tom, ako si Pavlínka postavila kaštieľ a 7 bytoviek v Turčianskej Štiavničke. Čistokrvná vymyslená lož, zákerne podsunutá v čase, kedy sa už voči tomu ani neviete brániť. Šírená na príkaz samotného novéhoto predsedu parlamentu," zúri Matovič ďalej. Tu mu totiž siahli na achillovu pätu. Na jeho Pavlínku.

Igor Matovič s manželkou Pavlínkou, zdroj foto: FB/IM

"Nemám rád týchto podlých ľudí. Akožechlapov, čo s obľubou nosia červené tangáče, nechajú si vodiť chlapčenské návštevy a zároveň sladúčko rečnia o novej politickej kultúre … ALE bez mihnutia oka a hanby z čestnej ženy urobia zlodeja, len preto, aby sa oni mohli stať po voľbách niekým dôležitým," rozdýchava svoju zlosť Matovič ešte takmer mesiac po voľbách.

Oko za oko, zub za zub!

"Sú ľudia, ktorí povedia, že hovoriť verejne o úchylkách predsedu parlamentu nie je správne. Ja však PRAVDU o ňom šíriť budem. A budem to robiť dovtedy, dokedy sa on verejne neospravedlní za podlú LOŽ, ktorú jeho strana verejne šírila o mojej žienke a našej rodine," dušuje sa Matovič, a tak sa môžeme tešiť na to, že prenosy z parlamentu nám aj naďalej budú suplovať humoristické relácie.

AKTUALIZOVANÉ: TOTO už BEZMAJETNÝ Matovič NEVYSVETLÍ! Hlas prináša ŠKANDALÓZNE ODHALENIE (VIDEO)
Nebude toto Matovičova vila v Cannes? Toto musí vysvetliť! Dlhé roky tvrdí, že nemá žiaden majetok! Na túto vlastnú prezentáciu Igora Matoviča reaguje podpora strany Hlas-SD reportér Samuel Migaľ. Upozorňuje, že počas Matovičovej vlády sa udialo... Čítať ďalej
26 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik