MATOVIČ NEVYDRŽAL! VRIESKAL A BRUTÁLNE ZAÚTOČIL NA PELLEGRINIHO A SMER
25 | 10 | 2023 I Gabriela Fedičová

Igor Matovič, predseda hnutia OĽaNO a priatelia,ktoré sa premenovalo na Slovensko, nevydržal dnešnú ustanovujúcu schôdzu, rupli mu nervy a došlo k brutálnemu útoku na Petra Pellegriniho a stranu SMER - SSD. Podľa reakcií koaličných pacientov ide o psychicky narušeného človeka, ktorý potrebuje liečbu.

Igor Matovič vystúpil na ustanovujúcej schôdzi v rámci rozpravy a neovládol svoje emócie.

"Vláda zlodejov, kšeftárov a extrémistov dnes chcela Petra Pellegriniho zvoliť za predsedu parlamentu potíšku a bez problémov. Vládni poslanci sa už chystali za plentu poslušne odovzdať svoj hlas „drahej neveste“, no Igor im to svojím vystúpením v rozprave trošku prekazil," takto sa dokonca pochválili činom svojho predsedu na sociálnej sieti.

Poukázali na to, že bol prvým rečníkom, ktorý podľa Slovensko naložil: "....hanbe slovenskej politiky Petrovi Pellegrinimu, ktorý to prisluhovačstvom Ficovi a bohapustým klamaním ľudí, bohužiaľ, druhýkrát dotiahol na stoličku predsedu parlamentu."

 “Vy ste odpad a nie predseda parlamentu, pane. Ja viem, že vy po manželke netúžite, ale dajte pokoj mojej manželke. A ešte raz to urobíte, vyzývam vás, že si to s vami vybavím inak. Pán Pellegrini, skúste byť konečne chlap! Osobne vám poviem, že nemám rád chlapov, ktorí si obliekajú červené tangáče. Nemám rád chlapov, ktorí si do svojho bytu pozývajú rôzne pánske návštevy. Pohŕdam vami.” osobne útočil Matovič.

“Ste zbabelec. Ste odpad,” AJ TAKTO útočil Matovič na Pellegriniho!

Nasadiť správnu psychiatrickú liečbu

Matúš Šutaj Eštok z Hlasu reagoval a nazval Igora Matoviča „usvedčeným daňovým podvodníkom“. Podľa Šutaja Eštoka Matoviča už nikto v sále neberie vážne a odporučil nasadiť správnu psychiatrickú liečbu a že Hlas už v tomto volebnom období na Matoviča reagovať nebude.

Ľuboš Blaha sa ozval tiež a dodal, že je psychicky narušený a ľudský úbožiak, ktorý vraj zneužíval svoju mamu aj manželku a že kvôli nemu zomrelo na Slovensku 20 000 ľudí a poslal ho ísť sa hanbiť po kanáloch.

UŽ AJ SAS ŤAHÁ ČERVENÉ ČIARY

„Asi urobíme ďalšiu červenú čiaru a nebudeme komentovať OĽaNO , teda po novom hnutie Slovensko,“ spresnil Branislav Gröhling a dodal, že len Igor Matovič môže za to, že sa Robert Fico vrátil k moci.

VIDEO:

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik