Hlas ľudu: Vláda bola vymenovaná. Šeliga, kde si, nejdeme do ulíc?
25 | 10 | 2023 I Mária Škultétyová

No ukáž sa, ty veľký demokrat,  vylez z diery! Nájdi si Farskú a Stankeho a šup, šup na tribúny, šup do ulíc! A zober aj Budaja, Kňažka, Vašáryovú -  tie  môžeš aj obidve. Vezmite si  rapkáče a kľúče, nech to má silu!

Ešte zoberte aj Koščovú, bude vám spievať do tanca. Tentoraz nebudete tancovať na Jánovom , ale na vlastnom hrobe. Na hrobe porazených.

Neviem, či už hibernuješ, Ďurko, alebo si ušiel do Ameriky.  Dávno si nebol na obrazovke. Vieš, že nám chýbaš? Teda, mne určite. Mám síce pred sebou tvoju fotku, prihováram sa jej, ale ona nič. A mne chýbajú tvoje kecy o mafii. Chýbajú mi tvoje rozprávky, ako sa  demokratické sily spoja a zabránia Ficovi vyhrať voľby. A predstav si, on tie voľby vyhral. Asi ste sa slabo spájali a moc kecali. Fico vyhral a skladal vládu. Aj keď mu prezidentka hodila balvan pod nohy, prekonal ho. Huliaka nahradil Taraba.  Proti nemu sa neodvážila otvoriť hubu. Odzbrojil ju, keď povedal, aké má vzdelanie a aké reči ovláda. Nedovzdelaná Zuzka musela sklopiť uši a dnes vymenuje novú  vládu. Chudera! Tá musela mať ťažkú noc. Fico sa už štvrtý raz stane premiérom. To sa u nás ešte nikomu nepodarilo! To je, čo?!!!

Ale ťažkú noc mali všetci z vašej vládnej bandy. Oľanovci, šaškári aj  viacpohlavní šimečkovci. Aj tí tvoji demokrati.

No najväčší strach má Igor a jeho riťolezi. Boja sa veľkého bieleho koňa Kaliňáka. Sťahuje im prdelky. Dvakrát verejne vyzývali prezidentku, len nech ho, preboha, nevymenuje. Igor jej želá múdre rozhodnutie a Ducha Svätého. A Verona  odkazuje, že ak jej záleží na Slovensku, na ľuďoch, na právnom štáte a spravodlivosti, vládu nevymenuje.

Tak čo, Ďurko? Stretneme sa v uliciach? Alebo ako skutoční demokrati prijmeme novú vládu  Róberta Fica?

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik