HEGER gratuluje premiérovi Ficovi, PUKÁ OD ZÁVISTI! Ľudia mu odkazujú: Ty de..lko!
25 | 10 | 2023 I Gabriela Fedičová

Expremiér Eduard Heger (Demokrati), ktorého strana v predčasných parlamentných voľbách utrpela takú porážku, že sa z nej dodnes niektorí jej členovia nevedia spamätať gratuluje na sociálnej sieti Robertovi Ficovi a puká od závisti. Ľudia ho v komentároch absolútne nešetria a kde tu mu odkazujú: " Ty de..lko".

Čo napísal Eduard Heger potom, ako sa stal premiérom Robert Fico (SMER - SSD)

"Pán Fico, gratulujem! Trik s Huliakom Vám vyšiel bravúrne. Robert Fico obišiel lepšie, než čakal. Dnes sa stal štvrtýkrát predsedom vlády Slovenskej republiky. Slovensko spolu s vládou preberá opäť v pokrízovom období. Inflácia klesá, reálne mzdy stúpajú, nezamestnanosť je na predkrízovej úrovni, ceny energií na svetových trhoch sú do veľkej miery stabilizované, Ukrajina vďaka pomoci spojencov sa úspešne bráni a podniká kroky na postupné získavanie okupovaného územia, ohrozenie COVIDom je už minulosťou," píše na sociálnej sieti expremiér Eduard Heger, ktorý hodnotí aj bývalú vládu, ktorú viedol:

"Z pohľadu rezortov sme napriek veľkému investičnému dlhu za posledné 3 roky urobili veľký pokrok. Zaviedli sme mnohé reformy, ktoré pomohli Slovensku vykročiť na správnu cestu. Pre tieto rezorty sme zabezpečili peniaze z Plánu obnovy a nového programového obdobia čerpania eurofondov. Napriek najväčším krízam čo do hustoty a počtu od vzniku Slovenskej republiky sme zvýšili životný štandard občanov vďaka vyšším rodinným prídavkom, daňovému bonusu na dieťa, vyšším dôchodkom či zavedením rodičovského príspevku, zrušením doplatkov na lieky pre deti a dôchodcov. A na záver sme zabezpečili pre novú vládu výrazne viac hotovosti, ako tomu bolo v marci 2021, keď sme vládu preberali po Petrovi Pellegrinim a Robertovi Ficovi. Vtedy sme si na účtoch našli 2 mld. EUR. Oni si na účtoch dnes nájdu takmer 10 mld. EUR, čo je 5-krát viac," napísal Heger.

Je teda načase, aby teraz ukázali, ako naplnia sľuby o nižších cenách potravín, nižších cenách energií, vyšších dôchodkoch a mnoho iných opatrení na zvýšenie životného štandardu občanov. Zatiaľ sme ich počuli hlavne rozprávať o zmene trestného systému, ktorý však pomôže iba vybranej skupine ľudí s úzkym prepojením práve na Roberta Fica, Petra Pellegriniho a Andreja Danka. Tak uvidíme, kto bude skutočnou prioritou novej vlády. Či občania SR alebo opäť dobre známa skupina “našich ľudí”…," dodal ešte v závere príspevku expremiér Robert Fico (SMER - SSD).

Čo mu odkazujú ľudia v komentároch

-Ty debilko ty si už ukázal aj z narušeným Matovicom čo ste zač a karma vás dobieha

-Dajte už konečne pokoj!

-Edo Edo, drogy sú zlé, na čo reagoval aj samotný Heger: "...úplný súhlas".

-Vám trik s kotolníkom Budajom nevyšiel. Bolo by sa aj vám trochu zamyslieť

-Konečne už dajte pokoj, mali ste možnosť v predchádzajúcej vláde ukázať, co viete. A ukázali ste...

-Blahoželáme nášmu pánovi premiérovi Slovenska Robertovi Ficovi,najlepšiemu politikovi toho času ,pre ľudí na Slovensku. Heger opäť reaguje: "...uvidíme, ako dlho Vám tento pohľad vydrží…".

- Je to aj vasa zasluha. Aj vy mate za usami. Taku spinavu hru aku ste spustili na olano ked ste od nich odisli.... Tak teraz nenariekajte. Esteze ste skoncili tam kde ste.

-Heger ty trúbka sprostá. On v podstate preberá štát v bezchybnom stave, s vynikajúcimi službami pre občana, všetko tu klape ako švajčiarske hodinky. Tu je raj na zemi...Heger reaguje: "O čom prosím rozprávate? Vy nežijete na Slovensku? Máte pocit, že toto je raj na zemi?"

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik