VÁŽNA NEHODA UZATVORILA DIAĽNICU D1 V SMERE NA ŽILINU!
24 | 10 | 2023 I Diana Zaťková

Diaľnica D1 pri Dubnici nad Váhom smerom na Žilinu je pre vážnu dopravnú nehodu uzavretá. Informovala o tom trenčianska polícia na sociálnej sieti.

"Z dôvodu vážnej dopravnej nehody na diaľnici D1 v 140. kilometri v smere na Žilinu je diaľnica od Dubnice nad Váhom neprejazdná. Obchádzka je vedená a riadená policajnými hliadkami na zjazde do Dubnice nad Váhom cez Ilavu," informuje polícia.

Ako priblížilo Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne, na mieste zasahuje šesť profesionálnych hasičov z Trenčína a z Dubnice nad Váhom s dvomi kusmi techniky.

ZNÁSILNILI JU TRAJA UKRAJINCI! Má na mobile ich ksichty a polícia nič
Polícia nekoná, tak sa matka obete obrátila na médiá! Kriminalisti začali úkony trestného konania pre podozrenie z trestného činu znásilnenia, ale do súčasnej chvíle sa im nepodarilo zistiť páchateľa. Reč je o pol roka starom prípade, keď sa obeťou... Čítať ďalej
24 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik