TVRDÁ PORÁŽKA! Čaputová v paláci vybuchla od zlosti!
24 | 10 | 2023 I Diana Zaťková

Prezidentka Čaputová sa do dejín zapíše ako ZAKOMPLEXOVANÁ PUBERTIAČKA! Rudolf Huliak urobil veľké gesto, ktoré zo Zuzany Čaputovej robí malú, zákernú a podlú osobu. Skonštatoval to na sociálnej sieti podpredseda Smeru SSD Ľuboš Blaha.

Hovorí sa, že múdrejší ustúpi

"Čaputová chcela silou mocou zabrániť vzniku vlády, ktorú si želá väčšina Slovákov. Zámienkou mal byť Rudolf Huliak. Ten sa svojej nominácie za ministra vzdal a z celého sporu vyšiel ako jasný morálny víťaz. Čaputová celému Slovensku predviedla, že nedokáže rešpektovať voľby ani demokraciu a že má fašistické sklony," prízvukuje Blaha.

Podľa politika ak niekto nevie rešpektovať iný názor a takto agresívne a v rozpore s ústavou koná proti všetkým tým, čo volili Rudolfa Huliaka, nemôže byť ani žartom označovaný za demokrata. "Včera jej plné námestie pred Prezidentským palácom ukázalo, čo si o nej myslí. Nikto nemôže povedať, že išlo o politický míting - neboli tam takmer žiadni politici. To ľudia spontánne prišli, aby ukázali, že Čaputová musí rešpektovať vôľu národa."

SNS navrhuje za ministra Tomáša Tarabu. "Čaputová nemôže Tarabovi ani pri najlepšej fantázii vytknúť, že je nekompetentný na to, aby zastával post ministra."

SNS rozhodla: Ministrom životného prostredia vo štvrtej Ficovej vláde bude Tomáš Taraba
Novým nominantom na post šéfa envirorezortu za SNS bude Tomáš Taraba. Na tlačovej konferencii v utorok (24. 10.) to oznámil predošlý nominant strany Rudolf Huliak. Taraba priblížil, že dôvodom personálnej výmeny je zabezpečenie čo najrýchlejšieho... Čítať ďalej
24 | 10 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Áno, mimovládky, ktorým ide o milióny, budú ďalej kvičať. Ale to nás nezastaví!

Na Slovensku musí podľa smeráka vládnuť demokraticky zvolená väčšina a nie fanatické mimovládne menšiny, ktoré nikto nevolil a oni ryžujú milióny na štáte. 

Už nič nebráni tomu, aby vláda Roberta Fica nastúpila do úradu. A to je najvyššia priorita. "Musíme čo najskôr zarezať nový migračný pakt, zastaviť posielanie zbraní na Ukrajinu a začať riešiť sociálne problémy ľudí," hovorí Blaha.

Zdroj: FB / Ľuboš Blaha | Ľuboš Blaha

SNS dnes podľa politika ukázala nielen veľké srdce, ale najmä múdrosť. Už dlho tak niekto neponížil Čaputovú. "Teraz niekde v paláci táto nekompetentná a pomstychtivá osoba zúri, že z toho vyšla ako úplná úbožiačka, ktorá znásilňuje demokraciu," neodpustil si komentár Blaha.

"Držme palce Robertovi Ficovi a celej vláde, aby sa čo najskôr pustila do práce. My v Smere sme pripravení obrátiť kormidlo dejín. Žiadne liberálne experimenty, žiadne vojny, žiadne Eldorádo pre mimovládky - na prvom mieste budú ľudia, na prvom mieste bude Slovensko!," uzavrel Smerák.

PROGRESÍVCI ZÚRIA! (VIDEO)
Taraba ministrom? Oproti Rudolfovi Huliakovi, prvej nominácie strany SNS na ministra, by to pre životné prostredie ani politickú kultúru na Slovensku veľký rozdiel nebol. Uviedlo to Progresívne Slovensko na sociálnej sieti. Nechcú náhodou zložiť... Čítať ďalej
24 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik