ŠIMEČKOVE MÉDIÁ v mene LEBO FICO poprú aj samy seba (FOTO)
24 | 10 | 2023 I Eka Balašková

Napriek tomu, že v poradí štvrtá vláda Roberta Fica je takmer vymenovaná, Šimečkovým médiám nič nebráni v tom, aby o Ficových nominantoch šírili klamstvá. Tie sa pritom dajú vyvrátiť v ich vlastnej histórii. Nie je tomu inak ani v prípade Ladislava Kamenického, nominanta strany Smer-SSD na post ministra financií. Na problém upozornil portál Veci verejné.

Aktuality.sk, portál, ktorý vedie Peter Bárdy, najskôr uverejnil článok s titulkom: Nový minister financií: Odchovanec Smeru a priateľ Roberta Fica, ktorý si súznie s komunistom Ľubošom Blahom. Ten však v priebehu dňa zmenili a nový titulok znie: Podržal kajúcnika Makóa, kampaňoval s Blahom a bude musieť zoškrtať miliardy. Kto je staronový minister financií, čo je zavádzajúce a zároveň komické.

(Médiá denník N, Aktuality.sk a denník SME v utorok na tlačovej konferencii nazval líder SNS Andrej Danko Šimečkovými médiami. Podľa neho sú to politické denníky mladého Šimečku, ktoré ho pretláčali na post premiéra bez ohľadu na objektívne informovanie verejnosti, pozn. red.)

HULIAK SŤAHUJE KANDIDATÚRU!
Tomáš Taraba je novým nominantom SNS na ministra životného prostredia, na tlačovej konferencii to oznámil predseda strany Andrej Danko. Rudolf Huliak ostane v parlamente. <iframe width="560" height="315"... Čítať ďalej
24 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Problémom je samotný titulok

V aktuálnom článku autor Martin Odkladal z Aktualít.sk rekapituluje Kamenického politickú kariéru. Na Kamenického, ako absolventa Akadémie sociálnej demokracie spomína aj Brigita Schmögnerová, ako na pragmatika, počas ktorého pôsobenia na ministerskom poste sa SR podarilo znížiť deficit. Preto ho Schmögnerová považuje za dobrý výber a autor v podstate Kamenickému nemá čo vytknúť.

Veci verejné

Vráťme sa do mája 2019

Začiatkom mája 2019 to vyzeralo na vymenovanie dnes jedného z multikajúcnikov Ľudovíta Makóa za riaditeľa Finančnej správy.

„Nový minister financií Ladislav Kamenický tvrdí, že nevie o tom, že by bol Ľudovít Makó vymenovaný na prezidenta Finančnej správy jeho predchodcom. „Ja som o takomto mene nikdy neuvažoval a neuvažujem,“ dodal. Pred Kamenickým viedol rezort financií dočasne premiér Peter Pellegrini,“uvádza autor Ján Debnár z Aktualít v článku s názvom Minister Kamenický: Neuvažujem o Makóovi ako o šéfovi Finančnej správy.

Screenshot zo stránky Aktuality.sk

BOJÍ sa Kolíková POMSTY za SMRŤ LUČANSKÉHO? (VIDEO)
Jednou z čiernych škvŕn na bývalej vláde je aj smrť bývalého policajného prezidenta, generála Milana Lučanského. Keďže zomrel vo väzbe za záhadných okolností, práve Mária Kolíková (SaS) by mala mať maximálny záujem o vyšetrenie tohto prípadu, keďže... Čítať ďalej
24 | 10 | 2023 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!