Rusi im ukradli rakety! Preto ich nemajú...
25 | 10 | 2023 I Milan Laca

Trump obvinil Rusko z krádeže "super-duper rakiet" zo Spojených štátov.

Rusi ukradli plány pre „super-duper raketu“ z USA a zostrojilo ju!

Zlodeji!
Rusko ukradlo Američanom projekty na „super-duper raketu“, povedal bývalý americký prezident Donald Trump na zhromaždení priaznivcov v New Hampshire. "Viete, Rusko ukradlo super-duper raketu, lietajú super rýchlo. Ukradli ju počas vlády Baracka Obamu. Ukradli tajné projekty a zostrojili ju," povedal Trump.
Útoky na Krymský most a Kremeľ. JE ZA TÝM KYJEV A CIA!
Príslušníci SBU, vycvičení americkou CIA, boli obvinení z útokov na Krymský most a Kremeľ. WP: Útoky na Kremeľ a Krymský most vykonali agenti SBU vyškolení CIA. Vyšlo to na verejnosť Pracovníci Ukrajinskej bezpečnostnej služby (SBU), ktorých... Čítať ďalej
24 | 10 | 2023 | Milan Laca
O čom hovorí?

Je to možné? O akej zbrani hovoríme, spýtala sa „Večerná Moskva“ novinára a politológa Jurija Svetova. Donald Trump mal, podľa experta, na mysli hypersonickú raketu Kinžal, ktorá sa už aktívne používa. Je schopná zasiahnuť cieľ na vzdialenosť viac ako 2000 kilometrov. Američania sa  hanbia priznať, že Rusko je teraz svetovým lídrom vo výrobe hypersonických zbraní. Sú jednoznačne za nami.Tento rok sa pokúsili otestovať hypersonické strely, ktorých výsledky nikto nepozná. S najväčšou pravdepodobnosťou došlo k zlyhaniu a preto sa vedú takéto diskusie. To, čo hovorí Trump, je v politickom boji normálne. Musia nejako znehodnotiť naše úspechy,“ povedal Svetov. Politológ tiež pripúšťa, že by mohlo ísť aj o bezpilotné torpédo Poseidon, ktoré vybavené jadrovým pohonom.

Majú problémy 

V septembri The Wall Street Journal, s odvolaním sa na amerických predstaviteľov priznal, že Spojené štáty americké zaostávajú za Ruskom a Čínou vo výrobe hypersonických zbraní. Pentagon však nemá jasný plán rozmiestnenia takýchto systémov v krajine. Článok v WSJ zdôraznil, že Spojené štáty majú problémy vo všetkých fázach vývoja hypersonických zbraní. Vlani v novembri bývalý poradca pre národnú bezpečnosť exprezidenta USA Donalda Trumpa John Bolton priznal, že americké systémy protiraketovej obrany nie sú schopné účinne odraziť hrozby, ktoré pre nich môžu predstavovať Čína a Rusko. Tiež sa domnieva, že Irán môže mať hypersonické balistické strely, ktoré by mohli preniknúť cez obranu USA.

Prielom vo svetovej tlači: PRIZNAJTE UŽ PRAVDU O COVIDE!
Známy britský onkológ Karol Sikora tvrdí, že postcovidové roky stále zreteľnejšie ukazujú, že lockdowny v čase covidovej pandémie boli zlým riešením. Podľa neho bol narušený vývoj malých detí, obrovsky vzrástol počet úmrtí mimo covidu, najmä... Čítať ďalej
24 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik