PROGRESÍVCI ZÚRIA! (VIDEO)
24 | 10 | 2023 I Diana Zaťková

Taraba ministrom? Oproti Rudolfovi Huliakovi, prvej nominácie strany SNS na ministra, by to pre životné prostredie ani politickú kultúru na Slovensku veľký rozdiel nebol. Uviedlo to Progresívne Slovensko na sociálnej sieti. Nechcú náhodou zložiť vládu sami? To by ale museli vyhrať voľby! Tie voľby, ktorých výsledky stále nedokážu rešpektovať.

Kde boli progresívci, keď prezidentka za ministra financií menovala Igora Matoviča, ktorý sám priznal, že jeho vlastné  financie sú pre neho španielska dedina a spravuje ich Pavlínka? Kde bolo PS, keď Čaputová zverila ministerstvo informatizácie do rúk bábkoherečky a ministerstvo školstva kaderníkovi? Tí snáď boli dostatočne odborne fundovaní?

Je naozaj zaujímavé, že vtedy sme žiadne kritické hlasy nepočuli. Títo nominanti totiž skákali presne tak, ako podpresedníčka Progresívneho Slovenska a zároveň prezidentka pískala. 

"Hrozba, že najbližšie roky pod taktovkou SNS budú znamenať premárnenú šancu chrániť klímu, prírodu a zdravie ľudí, je zjavná. Za PS môžem sľúbiť, že budeme upozorňovať na pochybenia, tlačiť na nápravu a najmä ukazovať alternatívu - ponúkať skutočne funkčné a efektívne riešenia pre ochranu životného prostredia, ktoré sú kľúčové pre budúcnosť Slovenska," uviedla Tamara Stohlová z PS.

Presne tá Tamara Stohlová, ktorá nevedela povedať rok vzniku prvej Československej republiky a ani to, kto stál na jej čele. „Priznám sa, že nie som fanúšička memorovania a teraz to nevytiahnem z päty,“ povedala kandidátka PS.

Stohlová vs. Huliak: On ju vyškolil v TV, ona sa teší z prezidentkinho rozhodnutia
Nie je tomu tak dávno, čo sa Tamara Stohlová, ešte ako kandidátka Progresívneho Slovenska do parlamentných volieb prezentovala názorom o zbytočnosti memorovania. Dnes je z nej poslankyňa NR SR a z pozície človeka, ktorý rozumie ekológii, sa... Čítať ďalej
19 | 10 | 2023 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik