SHMÚ vydal VÝSTRAHY: POZOR na dážď i vietor na horách!
24 | 10 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Najmä na strednom Slovensku platia od utorka večera výstrahy prvého stupňa pred dažďom. Vydané sú aj pre celý Trenčiansky kraj či niektoré okresy Nitrianskeho, Prešovského a Košického kraja. Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) o tom informuje na webe.

Na strednom Slovensku platí od 18.00 h výstraha v celom Banskobystrickom a väčšine Žilinského kraja. Na východe v okresoch Snina, Humenné, Poprad, Sobrance, Michalovce a Rožňava. V Nitrianskom kraji v okresoch Levice, Topoľčany a Zlaté Moravce. Výstrahy platia do stredy (25. 10.) rána, miestami až do 12.00 h. SHMÚ upozornilo, že predpokladané úhrny zrážok predstavujú potenciálne nebezpečenstvo pre ľudské aktivity.

V horských oblastiach na severe Slovenska sa zároveň môže v noci z utorka na stredu vyskytnúť silný vietor až víchrica. Meteorológovia varujú, že rýchlosť vetra môže nárazovo dosiahnuť 110 až 135 kilometrov za hodinu. Výstraha prvého stupňa v tejto súvislosti platí vo väčšine Žilinského kraja a v okresoch Poprad, Banská Bystrica a Brezno.

TVRDÁ PORÁŽKA! Čaputová v paláci vybuchla od zlosti!
Prezidentka Čaputová sa do dejín zapíše ako ZAKOMPLEXOVANÁ PUBERTIAČKA! Rudolf Huliak urobil veľké gesto, ktoré zo Zuzany Čaputovej robí malú, zákernú a podlú osobu. Skonštatoval to na sociálnej sieti podpredseda Smeru SSD Ľuboš Blaha. Hovorí sa,... Čítať ďalej
24 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik