Matovič si VYLIAL DUŠU: Progresívna kaviareň NALETELA, Čaputová potupne DOPADLA a prestrašné DRÍSTY denníka N
24 | 10 | 2023 I Diana Zaťková

Je mi až smiešne z toho, ako opäť progresívna kaviareň naletela zločincovi Ficovi... a teraz mu opäť doslova zhltli hru so slameným panákom Huliakom. Takto okomentoval posledný vývoj udalostí líder OĽaNO Igor Matovič. Potupne podľa neho dopadla aj prezidentka Zuzana Čaputová. A aké prestrašné drísty šíri propaganda v denníku N!

Hladná rybička - progresívna kaviareň - skočila po návnade

"Progresívna kaviareň roky verila Ficovi, že Hlas nie je len hra, drukovali mu … a doplatili sme na to všetci … a teraz mu opäť doslova zhltli hru so slameným panákom Huliakom. Stačilo, aby sa Fico dohodol s Dankom, že davu podhodí nešťastníka … a dav ako hladná rybička skočila po návnade. A tak, kým sa rybičky metajú o kúsok žvanca, do rybníka sa nebadane a bez záujmu rybičiek a kaviarní vkráda absolútne Zlo v osobe Kaliňáka, ktoré napácha tisíckrát väčšie škody ako nešťastník," myslí si "najlepší" slovenský expremiér.

Podľa Matoviča Huliak asi ani nikdy nepochopí, že bol použitý len na prekrytie Kaliňáka. "Danko za svoju rolu užitočného idiota určite pošle Ficovi mastnú faktúru … a tak opäť na slepotu majiteľov pravdy a tentokrát aj neodvahu prezidentky doplatia len tí, ktorí sa neuspokoja len s kulisami," hovorí Matovič. 

TVRDÁ PORÁŽKA! Čaputová v paláci vybuchla od zlosti!
Prezidentka Čaputová sa do dejín zapíše ako ZAKOMPLEXOVANÁ PUBERTIAČKA! Rudolf Huliak urobil veľké gesto, ktoré zo Zuzany Čaputovej robí malú, zákernú a podlú osobu. Skonštatoval to na sociálnej sieti podpredseda Smeru SSD Ľuboš Blaha. Hovorí sa,... Čítať ďalej
24 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Čaputová potupne dopadla

Podľa Matovičových slov Čaputová už prekvapivo dobrovoľne odobrila vo vláde mafiána Kaliňáka … a dnes ju pekne pritlačil Taraba … a nakoniec bude “musieť” odobriť aj jeho.

"Roky robila kampaň Pellegrinimu a zároveň rafinovane štvala proti nám. Bez ohľadu na ťažkú dobu, bez ohľadu na následky, s nádejou, že to spolu s masívnou podporou médií domanipulujú až do progresívnej vlády HLAS, PS a SaS … nevyšlo … a pupu sa im obrátil chrbtom."

"A tak aj potupne dopadla. Zostane z nej len tá, ktorá síce často “citlivo vnímala” a proti mafii ústami rečnila … ale keď mala buchnúť po stole a mafiána do vlády nevymenovať, radšej strčila hlavu do piesku, hrala zástupnú snehuliakovu hru a nakoniec potupne odobrila Vládu Zla," rozčertil sa líder OĽaNO.

Prestrašné drísty denníka N

"Prestrašné drísty šíri propaganda v denníku N … podľa nich len to, že na Slovensku zavedieme registrované partnerstvá, automaticky skokovo zvýši výkon slovenskej ekonomiky o cca 15% … smejem sa hlasno … ako povedal klasik - takto si vymýšľať sa vymyká zvyklostiam … a potom, že ľudia na Slovensku najmenej veria klasickým médiám v celej EÚ," uzavrel Matovič svoj dnešný výlev reakciou na bývalý mienkotvorný denník N.

Mimochodom, v tomto s bývalým premiérom súhlasíme a pevne veríme, že tento mainstreamový Šimečkov denník už nebude mať taký priestor k šíreniu svojich progresívnych bludov, ako mu umožňovali bývalé vlády. A zdá sa, že tu máme aj iskričku nádeje - Denník SME, Aktuality.sk a Denník N nechceli pustiť na tlačovú konferenciu strany SNS. Zástupcovia médií ostali čakať pred vrátnicou, zatiaľ čo ostatné médiá vrátnik pustil. Informovali o tom samotné zasiahnuté médiá.

Danko sa pochlapil!

PROGRESÍVCI ZÚRIA! (VIDEO)
Taraba ministrom? Oproti Rudolfovi Huliakovi, prvej nominácie strany SNS na ministra, by to pre životné prostredie ani politickú kultúru na Slovensku veľký rozdiel nebol. Uviedlo to Progresívne Slovensko na sociálnej sieti. Nechcú náhodou zložiť... Čítať ďalej
24 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik